Hoofdsponsor:

ByBoo

Start A-selectie seizoen 2018-2019

Zaterdag 11 augustus a.s. start de A-selectie met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2018-2019. Ten opzichte van het afgelopen seizoen is de samenstelling van de A-selectie behoorlijk gewijzigd. Veel spelers zijn vertrokken naar een andere club of hebben er voor gekozen in het nieuwe seizoen op recreatief niveau te gaan voetballen.

Ook de B-selectie start met de voorbereiding. De belangrijkste wijziging in deze selectie is dat het 3e elftal in het nieuwe seizoen geen selectieteam meer is. Helaas zijn er binnen de B-selectie veel spelers gestopt met prestatievoetbal, waardoor het niet meer mogelijk is om in het nieuwe seizoen een 3e team als prestatie-elftal in te delen. In het nieuwe seizoen zijn dus alleen het 1e en 2e elftal nog selectieteams.

Door de Technische Commissie, bestaande uit Henk Morren, Erik de Kruijff en Pieter Jansen, is de afgelopen maanden in samenspraak met de trainers van de A-selectie hard gewerkt aan het samenstellen van een nieuwe A-selectie. Op dit moment bestaat de A-selectie uit 17 veldspelers en 3 keepers. De bedoeling is dat de A-selectie de komende tijd nog wordt uitgebreid met talentvolle spelers uit de B-selectie. Dit zijn spelers uit de eigen jeugdopleiding van SDV Barneveld, die in de voorbereiding meetrainen en meespelen bij de A-selectie.

Ondanks het vertrek van veel spelers is de Technische Commissie er in geslaagd een A-selectie samen te stellen die in staat moet zijn om mee te doen voor de bovenste plaatsen. Zoals iedereen heeft kunnen lezen, is het 1e elftal ingedeeld in de Eerste klasse D, waarin naast een aantal oude bekenden ook diverse clubs uit de omgeving van Barneveld zijn ingedeeld, zoals Scherpenzeel, Bennekom, DTS Ede en NSC Nijkerk. Prachtige derby’s waar hopelijk veel toeschouwers op afkomen.

De eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 22 september a.s. Zodra het speelschema bekend is, wordt dit natuurlijk op deze site gepubliceerd. Het oefenprogramma is al wel bekend en begint zaterdag 18 augustus a.s. met een thuiswedstrijd tegen v.v. Oranje Wit uit Dordrecht. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Om alvast in de stemming te komen hieronder de voorlopige samenstelling van de A-selectie 2018-2019 inclusief begeleiding.

Spelers: Lesley de Vette, Maarten Hofland, Maarten van de Groep, Ruben van de Streek (K), Silvan van Hierden, Ruano Taribuka, Jeroen van Binsbergen (K), Mark van Oudbroekhuizen, Niels Vlugt, Onur Tekay, Ricardo Mengerink, Glenn Geefshuijsen, Milan van Elten, Kevin Ooms, Gydo Vos, Rick Degenaar, Eliza Abrahams, Jeff van der Bult, Johan van der Wekken (K) en Jos van Roekel.

Trainers: Johan de Man (hoofdtrainer), Wilco van Dijk (assistent-trainer) en Wouter van Voorthuizen (keeperstrainer).

Verzorgers: Hilco Kalshoven, Marco Bettink, Eva Kovar en Jelle Westerink.

Teammanagers: Berend Doest en Evert Bralts.

Materiaalverzorger: Aad Zwaan.

Iedereen alvast een mooi voetbalseizoen gewenst en hopelijk zien we elkaar binnenkort weer op ons prachtige sportpark aan de Barnseweg.

Berjan van Rootselaar
Bestuurslid Voetbalzaken

Laatste nieuws

  • SDVB loopt warm voor 6 april

  • SDV Barneveld 65 jaar.. dat is Briljant!

  • SDVB verliest weer van Scherpenzeel

› Meer nieuws

Diamanthanen