Hoofdsponsor:

ByBoo

Trainingsschema 2019-2020 (update ivm veld 3)

(Foto: Heliflight)

UPDATE 1 november: aangepast trainingsschema


UPDATE 25 augustus: aangepast trainingsschema


UPDATE 13 augustus:

De trainingen jeugdteams starten vanaf maandag 27 augustus 2019.  De grasvelden mogen tot en met 30 augustus NIET gebruikt worden.
 
Belangrijke mededelingen:
  • alle leiders en trainers (dus ook als je het afgelopen seizoen leider/trainer bent geweest) voor het komend seizoen dienen zich aan te melden via dit formulier (velen hebben dat al gedaan). Aan de hand van deze opgave worden alle namen ingevoerd in sportlink bij het juiste team en wordt toegang verkregen in de KNVB wedstrijdzaken app.
  • Uitreiken materialen jeugdtrainers en leiders: zaterdag 24, dinsdag 27 en woensdag 28 augustus: graag intekenen via deze lijsten: trainers / leiders
  • Totaaloverzicht trainingen: in dit schema staan de datum 1e training, indeling kleedkamers en ballenbakken en namen leiders en trainers.
  • Zaterdag 31 augustus 2019: 1e bekerronde voor alle teams. Programma volgt via site!
  • Maandag 26 en woensdag 28 augustus: in formatieavond voor jeugdscheidsrechters en spelbegeleiders. JO17 1 t/m 4, JO16 1 t/m 3, MO17-1 en 2 krijgen uitnodiging voor fluiten/ uitleg. Spelers JO10 3 t/m 6, MO11 1-2  JO11 3 t/m 6 krijgen uitnodiging voor spelen wedstrijden.

Het seizoen 2019-2020 gaat binnenkort beginnen. Evenals voorgaande jaren is er weer een trainingsschema opgesteld, waarin wordt aangegeven wanneer jouw team traint. Het was een behoorlijke puzzel om alle teams in te plannen. Mogelijk dat er de komende weken nog wat wijzigingen nodig zijn. Als dit het geval is, dan worden die via deze site bekend gemaakt. Houd daarom de komende weken de site van SDV Barneveld goed in de gaten!

Ook informatie over trainers en start van de trainingen wordt binnenkort via de site bekend gemaakt.

We wensen iedereen alvast heel veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen!

TC SDV Barneveld
 

Laatste nieuws

› Meer nieuws

Diamanthanen