Hoofdsponsor:

ByBoo

Transfernieuws seizoen 2018-2019

Rick Degenaar nieuwe  spits SDV Barneveld
Nadat Rick Degenaar afgelopen week aangaf SDC. Putten komend seizoen toch te willen verlaten is de technische commissie van SDVB erin geslaagd hem vast te leggen voor volgend seizoen. Rick zal Rob Knul opvolgen die de omgekeerde weg bewandeld en komend seizoen voor SDC. Putten zal voetballen. Rick, woonachtig in Lunteren, is in het dagelijks leven als zelfstandige werkzaam. In Lunteren is hij twee jaar geleden samen met een vriend uitzendbureau EasyWork gestart.

De 26- jarige Degenaar speelde al twee jaar in Barneveld, namelijk in de B1 en A1. Rick speelde vervolgens voor vv Lunteren en SDC Putten waar bij zich ontpopte als goaltjesdief. De afgelopen seizoenen wist hij regelmatig het net te vinden op hoofdklasse niveau. Desondanks gaf hij aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en wil graag belangrijk zijn voor SDV Barneveld. Daarbij heeft hij duidelijke ambities om mee te gaan doen om de prijzen en wil een bijdrage leveren door minimaal 15 doelpunten te maken.

SDV Barneveld is blij dat deze balvaste en sterke spits volgend seizoen in het blauwwit van onze club te zien is en wensen hem veel succes toe op sportpark Norschoten. 

Kevin Ooms en Eliza Abraham keren terug bij SDV. Barneveld
Daarnaast is de Technische Commissie blij om te melden dat Kevin Ooms en Eliza Abraham na een jaar elders te hebben gevoetbald terugkeren op sportpark Norschoten.

Vanwege zijn werk besloot verdediger / middenvelder Kevin Ooms lager te gaan voetballen bij Be Quick Zutphen en weet daar momenteel zelfs regelmatig het net te vinden. Vanwege een verandering in zijn werksituatie en ambities op voetbalgebied besloot hij weer terug te keren bij de club waarvoor hij al drie seizoenen speelde.

Daarnaast komt Barnevelder Eliza Abraham na een seizoen vv Lunteren weer terug naar de A- selectie.  De 25- jarige Abraham, die nog steeds als jeugdtrainer aan SDV Barneveld verbonden is, wil na een jaar op 2e klasse niveau veel te hebben gespeeld weer voor zijn kansen gaan bij SDV Barneveld.

Welkom terug Kevin en Eliza en veel succes!

Laatste nieuws

  • Zaterdag 12 januari: groot (sport)feest!

  • SDV Barneveld met winst op wintervakantie

  • JO14-2 kampioen (eindelijk)

› Meer nieuws

Diamanthanen