Hoofdsponsor:

ByBoo

Uitnodiging gratis Scheidsrechterscursus

Vanuit de scheidsrechterscommissie van VV Zeewolde zijn wij voornemens op korte termijn de cursus 'Verenigingsscheidsrechter' aan te bieden(voor info zie: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen en https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter).

Kort samengevat is de belasting in uren ongeveer 24, bestaande uit: 4 bijeenkomsten van 3 uur, 8 uur zelfstudie en 4 uur praktijk. Er is ruimte voor maximaal 18 deelnemers. Bij 18 deelnemers bedragen de kosten € 70,- per cursist, indien dit aantal niet gehaald wordt loopt het bedrag op naar verhouding. Namens VV Zeewolde heb ik binnen onze vereniging de behoefte geinventariseerd en deze ligt op dit moment rond de 5-6 personen. Dit is voor ons financieel niet haalbaar, waardoor wij clubs uit de regio willen uitnodigen om, bij belangstelling, de aanmeldingen te bundelen en bij ons aan te sluiten.

Zodra een minimaal aantal van 13 cursisten wordt gehaald, wordt de cursus zo spoedig mogelijk georganiseerd. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavonden in de bestuurskamer van VV Zeewolde. Er gelden geen instap eisen voor deelnemers. De cursisten dienen wel te beschikken over een praktijkbegeleider. Deze praktijkbegeleider heeft bij voorkeur zijn 'Scheidsrechter III' of voorheen 'BOS' diploma of ten minste ruime aantoonbare ervaring. Iedere cursist dient zelf een praktijkbegeleider aan te leveren.

Graag zsm opgave bij Jacob Terpstra zodat de eerste week van februari een go gegeven kan worden. Kosten worden betaald  door de vereniging.

Opgave (en meer informatie) bij: terpstra112@t-mobilethuis.nl

Onder vermelding van:
Naam (volledig):
Lidnummer (indien onbekend op te vragen of te verkrijgen bij ledenadmin@sdvb.nl):
Geboortedatum:

 

Laatste nieuws

  • Informatieavonden O17 en O16 ivm spelbegeleiding

› Meer nieuws

Diamanthanen