Hoofdsponsor:

ByBoo

Uploaden spelerspasfoto's alleen via mobiel of tablet!

Er komen veel vragen/klachten binnen over het niet kunnen uploaden van een (nieuwe) profielfoto (= tevens foto op je spelerspas) in de voetbal.nl app.

Uploaden gaat goed via telefoon of tablet, maar dat lukt (momenteel) niet via PC of laptop! (het resultaat van een half uur bellen met de Helpdesk).

Een groot aantal foto's van SDVB-spelers kan wel een update gebruiken, omdat ze al erg oud zijn en niet meer goed lijken.

Loop niet het risico dat de scheidsrechter jou niet herkent op de foto en je niet laat spelen. Upload een nieuwe foto wel voor 1 november, daarna kan de foto alleen aangepast worden door de KNVB en daar zijn kosten (voor jou) aan verbonden.

Lukt het je helaas niet om een nieuwe foto te uploaden of heb je geen voetbal.nl account, stuur dan een foto (een selfie met mobiel is prima, als je gezicht er maar goed op staat zonder mutsen, zonnebrillen etc) naar ledenadmin@sdvb.nl.

Voor alle leiders (O13 en hoger): ga na of de foto's van jouw spelers/speelsters goed (genoeg) zijn! Zo niet, vraag hen om een betere foto te (laten) uploaden.

Laatste nieuws

  • Cursus begeleider clubscheidsrechters

  • Leuke en nuttige online training grensrechter

  • SDV Barneveld – v.v. Hierden

› Meer nieuws

Diamanthanen