Hoofdsponsor:

ByBoo

Verslag SDVB Darts Open 2019

2 maart was het weer zover, de dartpijlen konden geslepen worden en 32 koppels waren bereid alles te geven om de begeerde trofee binnen te halen. Over die trofee wil de organisatie het nog hebben, deze trofee is zoek……… De winnaars van de eerste editie weten waar die is, deze winnaars speelden onder de naam ‘P-services’. Wij roepen daarom P-services op deze trofee weer boven tafel te krijgen en deze in te leveren bij de organisatie.

We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi. Er is op redelijk hoog niveau gegooid. Helaas geen 180’er, maar finishes boven de 100 werden regelmatig uitgegooid. De sfeer was goed, het bier was lekker en het schnitzelmenu was heerlijk. Alle vrijwilligers bedankt!! Een ander mooi aspect was de verbroedering op deze avond. Strijdbijlen werden begraven (zie foto) door O. van Laar en F. van Laar en de liefde voor SDV Barneveld en elkaar zegevierde.

Afijn, hoe verliep het toernooi dan? Poule A was de poule des doods en hierdoor sneuvelden er al vroeg favorieten voor de titel. Ook de titelverdedigers Jeffrey Brandt en Remco Krikke lagen er na de poulefase al uit. Zeer verrassend, zeker nadat Remco vol trots vertelde donderdag nog een 15-darter te hebben gegooid (kon hij de druk niet aan?). Er lagen kansen voor andere deelnemers en ik denk dat wij ‘PPS’ (Erik de Kruyff & Rob Coenen) kunnen noemen als grootste verrassing. Na in de vorige twee edities de poulefase niet overleefd te hebben, bereikten ze nu de finale door in de halve finale in een ware thriller af te rekenen met SDVB 9 (Wilbert Rutten & Maries Cozijnsen). De andere halve finale werd gespeeld door ‘The Checkpoints’ (Hans van der Hudding & Aart-Jan Smit) tegen ‘De Dartvaders’ (Menno van Ginkel & Gert Liefting). Deze spannende strijd werd uiteindelijk gewonnen door ‘De Dartvaders’.

De finale werd terecht gewonnen door ‘De Dartvaders’. De ‘PPS’ had een superstart en kwamen 2-0 voor, maar ze konden dit helaas niet volhouden waarna de ‘Diesels’ Menno & Gert op gang kwamen en de fel begeerde titel binnen haalden. Van harte gefeliciteerd! Vanaf deze plek willen wij de Walk-On girls bedanken voor hun goede zorgen voor de halve finalisten en finalisten. Bijzonder was dat Jannie van Ginkel de begeleider van haar zoon Menno was. Menno reageerde hier uitstekend op.


De winnaars + begeleider

Noemenswaardig:

* Tijdens het ingooien werden er wel 180’ers gegooid.

* De PPS verder is gekomen dan ‘Het Whak’.

* Susanne uit Enschede komt, 22 jaar is en vrijgezel.

* Tilly, Jannie, Yvonne, Susanne, Annet en kroost bedankt.

* De webmaster het online gedeelte super heeft geregeld.

* De Wijnwinkel en Rijnders Sport: bedankt voor de prijzen!

Laatste nieuws

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is rond

  • Voetvolleytoernooi Familiedag!

  • NSC - SDVB (+ parkeer info + radio)

› Meer nieuws

Diamanthanen