Hoofdsponsor:

ByBoo

Voorbeschouwing SDVB - DHSC

De eerste wedstrijd van 2018 is een oefenwedstrijd thuis tegen DHSC.

Dinsdag 9 januari 2018 om 20.00 uur SDVBarneveld – DHSC.

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen.

Na een winterstop van maar liefst ruim vijf weken begint de voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Er staan 4 oefenwedstrijden op het programma, waarvan dit de eerste is. DHSC uit Utrecht komt op bezoek.

DHSC (DOS-Holland-Stichtse Boys-Combinatie):
Na de fusie begon de club van de Thorbeckelaan in de vierde klasse. Om tien jaar later door te groeien naar de eerste klasse. Als debutant in 1C doen ze het helemaal niet verkeerd, met als uitschieter een 7-2 zege tegen Bennekom. Een voorlopig zevende plaats is knap. Ex-prof Christian Gandu is de speler die er al 7 in heeft liggen.

SDVB:
Door de sneeuw in december hebben we al een tijdje niet gespeeld. Wel is er hard getraind natuurlijk, maar wat zullen de jongens blij zijn, om gewoon weer lekker de wei in te kunnen. Als ik de foto van het trainingskamp zie, dan is de selectie bijna compleet. Iedereen mag weer knokken voor een plekje.

Hopelijk treffen  we weer veel enthousiaste en positieve supporters langs de lijn om het 1e elftal naar positieve resultaten te ondersteunen, schreef teammanager Berend Doest. Laten wij daar gehoor aan geven.

Tijmen van Ginkel

Laatste nieuws

  • Eerste klasse D seizoen 18/19

  • Vlammende start van het seizoen: TOPTOERNOOI 2018

  • Als je over een hek van 2 meter hoog moet klimmen...

› Meer nieuws

Diamanthanen