Hoofdsponsor:

ByBoo

Voorbeschouwing SDVB - FC Zutphen

Zaterdag 17 maart 2018 om 15.00 uur SDV Barneveld – FC Zutphen

Door: Tijmen van Ginkel

Voorafgaand aan dit seizoen schreef ik dat het een seizoen van wederopbouw zou worden. Letterlijk en figuurlijk. De letterlijke bouw is klaar. We gaan zaterdag voor het eerst met SDVB-1 vanuit het nieuwe clubhuis starten. Natuurlijk er moeten nog een paar puntjes op de i en dus is de officiële opening de 24e, maar toch…

Voor het eerste elftal geldt eigenlijk hetzelfde. Daar ben je nooit klaar, maar toch.... De eerste seizoenshelft ging heel moeizaam, maar nu zijn we al een reeks van 6 wedstrijden ongeslagen. We mogen toch wel zeggen dat het lek boven is.

FC Zutphen:
Zutphen heeft het lek nog niet boven. Het hoogst haalbare lijkt hier p/d. Maar je kunt je toch niet voorstellen dat zij volgend seizoen, na tien jaar eerste klasse,  in de 2e klasse spelen? Er werd in het hele seizoen tot nu toe slechts 1 wedstrijd gewonnen. Dat was tegen rode lantaarndrager Vroomshoopse Boys. Wel speelden de Zutphenaren maar liefst 5x gelijk. Waarvan 1x tegen ….. SDVB.

SDVB:
We kunnen weer voorzichtig naar boven kijken. We staan 4 punten boven de rode streep en maar 2 punten onder het linkerrijtje. Links is dus dichterbij en daar moeten we naar kijken. Maar het is wel uitkijken geblazen. Wij verslikten ons helemaal ginds en koploper Flevo Boys verslikte zich afgelopen zaterdag bijna. We willen de ongeslagen reeks graag nog een tijdje doorzetten. "Een wedstrijd of tien.”, aldus Johan.

De kleedkamers zijn echt helemaal top. Het clubhuis is zo mooi geworden. Komt u ook kijken? De kantine is weer op loopafstand van de tribune.

Het voorgerecht is overigens ook niet te versmaden. SDVB 2 speelt om 12.15 uur tegen de eeuwige rivaal Bennekom 2.

Laatste nieuws

  • Zaterdag 12 januari: groot (sport)feest!

  • SDV Barneveld met winst op wintervakantie

  • JO14-2 kampioen (eindelijk)

› Meer nieuws

Diamanthanen