Hoofdsponsor:

ByBoo

Wij zijn trots.....

(Webmaster: de SDVB website heeft momenteel problemen met het tonen van foto's)

Wij zijn trots op:

  • onze kantinevrijwilligers die in de noodkantine (de tent) regelmatig hebben moeten afzien. Het was er koud, dan weer was de afvoer verstopt, dan weer het gas op. Zo was er elke keer wel wat. Het was net kamperen. Toch kregen zij het met veel kunst- en vliegwerk voor elkaar om onze bezoekers te voorzien van een kopje koffie, broodje bal of erwtensoep. Wat hebben ze zich er goed doorheen geslagen, petje af.
  • de SDVB’ers die de kou van de afgelopen tijd trotseerden en toch naar de noodkantine kwamen om een sociaal praatje te maken om feeling te houden met de club.
  • al die vrijwilligers die achter de schermen maandenlang actief bezig zijn (geweest) om de nieuwe kantine gestalte te geven. Wat is er door hen gesjouwd, geboord, gespijkerd, stenen gezaagd, ga zo maar door, te veel om op te noemen.
  • die grote groep vrijwilligers die afgelopen zaterdag 3 maart massaal gehoor gaven aan de oproep om de inventaris van de noodkantine te verhuizen naar de nieuwe kantine. Jemig wat is er hard gewerkt.
  • de vrouwen en mannen die de afgelopen twee weken hebben lopen boenen en schrobben om de nieuwe kantine te ontdoen van het bouwstof.

Zonder al die vrijwilligers hadden we nu niet kunnen zeggen: Wij zijn er klaar voor! Daarom: welkom in onze nieuwe kantine

Vanaf zaterdag 10 maart is onze nieuwe kantine open. Het is werkelijk schitterend geworden, een onderkomen om met recht trots op te zijn. Natuurlijk moeten er nog wat puntjes op de i worden gezet, maar wij kunnen de bezoekers weer op de oude en vertrouwde wijze voorzien van een kopje koffie, broodje, patatje, biertje et cetera. Alles is operationeel, we hebben een schitterende professionele keuken voorzien van voldoende bakovens, een bar met drie tappunten, voldoende opslagruimte, enzovoort.

Klinkt dit alles je als muziek in je oren: nou ook de muziekinstallatie is super. Vanaf 08.00 uur is de kantine geopend, de koffie staat klaar. Vanaf 14.00 uur is de bar open.

Als je binnenkort de nieuwe kantine komt bewonderen, word je misschien wel zo enthousiast dat je denkt “daar wil ik wel als vrijwilliger werken'. Aarzel dan niet, stuur een berichtje aan kantine@sdvb.nl. Wij zitten te springen om nieuwe mensen!

We hopen jullie snel te zien!

De Kantinecommissie

Laatste nieuws

  • Zaterdag 12 januari: groot (sport)feest!

  • SDV Barneveld met winst op wintervakantie

  • JO14-2 kampioen (eindelijk)

› Meer nieuws

Diamanthanen