Hoofdsponsor:

ByBoo

Wijzigingen organisatie jeugd

Zoals jullie regelmatig op deze website lezen, gebeurt er momenteel een hoop in de jeugdorganisatie. We praten jullie bij over de laatste veranderingen

Nieuwe projectleider TCJ
Richard Lorist (op dit moment jeugdcommissielid algemene zaken) wordt projectleider als het gaat om teamindelingen en trainersaanstellingen. Dat wil zeggen dat hij overleggen van de technische commissie jeugd organiseert en voorzit én erop toeziet dat we alle deadlines halen. Deze taken neemt hij over van Sjoerd Jansen, die als bestuurslid Jeugdzaken én voorzitter van de jeugdcommissie wel eindverantwoordelijk blijft voor de technische organisatie jeugd (in nauwe samenwerking met het bestuurslid Voetbalzaken, die eindverantwoordelijk is voor prestatiesport en het voetbaltechnisch beleid). Zo hopen we meer tijd en focus te creëren voor de verbetering van onze jeugdopleiding.

De verandering betekent ook dat Richard de volgende taken overdraagt:

  1. Jeugdleidercommissie
    Erwin Hommerson (huidig jeugdleidercoördinator van de JO17/19) gaat de jeugdleidercommissie aansturen. Daarmee is hij het directe aanspreekpunt voor de verschillende leeftijdscoördinatoren, die op hun beurt het eerste aanspreekpunt zijn voor leiders binnen hun leeftijdscategorie. Ook schuift Erwin regelmatig aan bij overleg van de technische commissie jeugd. Dit om alle lijntjes zo kort mogelijk te houden.
  2. Juniortrainers
    Zoals eerder vermeld, heeft Gemma Plieger de coördinatie en administratie van de jeugdtrainers overgenomen. Hierbij werkt ze nauw samen met begeleider Jacinta Pater. Zie ook dit bericht

Klinkt allemaal een beetje ingewikkeld? 
Snappen we. Daarom zijn we momenteel druk bezig met een bijgewerkt overzicht van de jeugdafdeling waarin je precies kunt zien wie waarvoor verantwoordelijk is en wie onder wie valt. Dit hopen we binnen enkele weken op de site te kunnen plaatsen.

Namens de jeugdcommissie,

Sjoerd Jansen, Bestuurslid Jeugdzaken

Laatste nieuws

› Meer nieuws

Diamanthanen