Hoofdsponsor:

ByBoo

Routebeschrijving

 

LET OP: De hoofdverkeersader tussen Voorthuizen en Barneveld is van vanaf 1 januari 2017 tot einde december 2018 gesloten vanwege de aanleg van een tunnel. Verkeer komende vanaf de A1 kan het best de afslag Barneveld/Ede nemen (A30) en dan bij Barneveld-Noord de A30 verlaten. Bij de eerste verkeerslichten linksaf, spoorweg over en dan direct rechtsaf. Links zie je kasteel ’De Schaffelaar’, na 400 meter bij de verkeerslichten linksaf (richting Kootwijkerbroek), daarna eerste weg rechts. Het sportpark bevindt zich dan na ca. 200 meter aan de linkerkant. Klik hier voor de omleiding voor het lokale verkeer.

Sportpark Norschoten, Barnseweg 9, 3773 BA Barneveld is te bereiken:

A. Vanuit de richting Amersfoort:
De A1 richting Apeldoorn volgen tot de afslag Voorthuizen (dus niet de afslag Barneveld / Ede nemen), vervolgens richting Barneveld. Na ca. 3 km passeert men links kasteel ’De Schaffelaar’ dan bij de eerste verkeerslichten linksaf (richting Kootwijkerbroek) dan de eerste weg rechts. Het sportpark bevindt zich dan na ca. 200 meter aan de linkerkant.

B. Vanuit de richting Harderwijk.
Via Putten en Voorthuizen naar Barneveld rijden. Na binnenkomst van Barneveld passeert men na ca. 1.5 km het links gelegen kasteel ’De Schaffelaar’. Vervolgens als onder A.

C. Vanuit de richting Lunteren.
Na binnenkomst van Barneveld richting Voorthuizen en na het passeren van een spoorwegovergang bij de eerste verkeerslichten rechtdoor. Vervolgens de eerste weg rechts en na ca. 200 meter ligt het sportpark aan uw linkerkant.

D. Vanuit richting Apeldoorn.
De A1 richting Amersfoort volgen tot de afslag Voorthuizen. Vervolgens als onder A.

Diamanthanen

Laatste nieuws

  • A-selectie 2019-2020: de A-selectie is rond

  • Voetvolleytoernooi Familiedag!

  • NSC - SDVB (+ parkeer info + radio)

› Meer nieuws