Hoofdsponsor:

ByBoo

JO9-2 taai tegen de nr. 2

Zaterdag 29 april 2017. De uitwedstrijd van Sdv Barneveld JO9-2 tegen R.K.S.V JO9-2 in Driel, hun kleuren zijn rood – wit. Zij staan op de 2e plaats wij staan in de middenmoot van de ranglijst. Wij misten 3 spelers Batuan, Tim en Simon i.v.m vakanties. Wij hebben versterking gekregen van Sem en Ramon. Onze bikkels begrepen dat het geen makkie zou worden deze wedstrijd. De wedstrijd begon om 09.00 uur.Dat betekende vroeg op voor de mannetjes en aanhang. De moeder van Max had de wekker extra vroeg gezet, zij zorgde voor heerlijke koffie met koek.

Onze bikkels begonnen de strijd met de juiste mentale instelling ze vochten om elke bal. R.K.S.V. begreep al gauw dat die blauwwitten geen watjes uit Barneveld waren. Tot de 1e 10 minuten ging de strijd gelijk op. Verdedigend waren het Ramon, Jelmer en Chris die uitblonken. Na 13 min was het Sem die zijn snelheid en techniek liet zien. Hij gaf een knal op het doel van R.K.S.V. de terug komende bal kwam voor de voeten van Thijmen die 0 – 1 scoorde. Kort daarna een aanval van R.K.S.V met een schot wat Chris nog probeerde te blokkeren maar via hem vloog de bal erin 1 – 1. Max en Benjamin werkten keihard op het middenveld om  de tegenstander buiten de 16m te houden. Marc redde ons, met fraaie saves, hij pakte alle ballen in zijn doelgebied, wat een doelman!

Het was rust.

Een counter via de snelle Benjamin, leverde een corner op die Thijmen op het hoofd van Sem plaatste die koppend scoorde: 1 - 2. R.K.S.V. probeerde de druk te verhogen, wat ruimte gaf aan ons voor snelle counters. Vanuit een corner van R.K.S.V. werd de bal direct  op Thijmen gespeeld die knap scoorde:  1 - 3 . Direct daarna scoorde de tegenstander de 2 - 3 . Opnieuw een scrimmage voor het doel van Mark maar hij hield de stand op 2-3. Maar wij wilden meer, een snelle actie van Chris naar Sem die de 2 – 4 scoorde. Jelmer liet zien dat er met hem niet te spotten valt. Hij belette een doorgebroken speler van R.K.V.S. te scoren, op snelheid en wiskracht. Margreet de  verzorger (en moeder van Chris), hoefde niet veel in actie te komen. De vader van Mark motiveerde zijn bikkel achter het doel zo geweldig dat hij niet anders dan “man ofthe match” kon worden. De strafschoppen reeks werd verloren met 5 – 2. Een sportief reagerend team van begeleiders van R.K.S.V. liet zien waar het omgaat op de zaterdagochtenden bij de jeugd, “plezier  en sportiviteit”.                                                

Diamanthanen

Laatste nieuws

  • Grote verrassing voor Evert van Beek

  • Reclameborden rondom pannaveldjes

  • 233 foto's van het jeugdkamp!

› Meer nieuws