• SDVB 70 jaar jubileum logo
  • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
  • 12 Treffers voor JO16-2

10 okt 2020
  • Op een mooie herfstdag op Sportpark Norschoten ontvangt SDVB JO16-2 nummer 1 De Treffers JO16-2 nummer 7. Het woord Treffers ging als een rode draad door deze wedstrijd .

Het fluitsignaal heeft geklonken en verdediger Milan kan gelijk aan de arbeid om een aanval onschadelijk te maken. Een aanval over rechts in de 1e minuut via Bram afgerond door Sven 1 – 0. Lang kon SDVB niet van deze voorsprong genieten want in de 3e minuut komt de Treffers op 1 – 1 met een mooi afstand schot.

12 Treffers voor JO16-2 12 Treffers voor JO16-2 1 12 Treffers voor JO16-2 2

Vanaf dat moment hadden de Treffers het veldoverwicht en SDVB had het lastig. In de tussentijd krijgen Sven en Milan nog wat kansjes maar niet omgezet in doelpunten. 18e minuut Sven kapt zijn man fraai uit en zijn pass komt terecht bij Bram helaas die staat buitenspel. Toch is het de Treffers wat op een verdiende voorsprong komt een buitenspeler gaat op avontuur en schiet de bal in de lange hoek 1 – 2.

12 Treffers voor JO16-2 3 12 Treffers voor JO16-2 4 12 Treffers voor JO16-2 5

Een vervolg aanval in de 22e minuut Dylan krijgt de bal in de 16 omspeeld twee man maar zijn schot beland naast. In de 25e minuut valt de gelijkmaker via Tayfun 2 – 2. En in de 32e minuut komt SDVB op 3 – 2 via Sven. En zo gaat de wedstrijd naar de rust toe met een 3 – 2 waar SDVB er te makkelijk over dacht.

12 Treffers voor JO16-2 6 12 Treffers voor JO16-2 7 12 Treffers voor JO16-2 8

Wat gaat ons de tweede helft brengen?

SDVB trekt gelijk weer ten aanval Sven omzeild de buitenspelval en schiet naast. 4e minuut komt de ploeg op 4 – 2 door de werklustige Bram. Het wordt nu een 1 richting verkeer naar het doel van de Treffers. 8e minuut schot Pieter over. 10e minuut schot Tayfun treft doel 5 – 2. 13e minuut hoekschop binnengewerkt door Bram 6 – 2. 14e minuut lijkt de Treffers wat terug te doen maar Sander redt. De Treffers !!!! zijn nog niet op en Sven maakt de 6 – 2. 18e minuut verre uittrap Sander mooi verlengt door Tijmen goal Tayfun 7 – 2.

12 Treffers voor JO16-2 9 12 Treffers voor JO16-2 10 12 Treffers voor JO16-2 11

En SDVB komt zelfs op 8 – 2 via Bram. En in de 22e minuut maakt diezelfde Bram de 9 – 2. In de 24e minuut krijgt de Treffers een penalty na een doorgebroken speler die keurig in het hoekje gaat 9 – 3. Maar SDVB blijft snakken naar meer goals voorzet Bram prima binnen geknikt door de hard werkende Bart 10 – 3 in de 32e minuut. Twee minuten later een klutsgoal van Bram 11 – 3. En in de 35e minuut scoort Lucas zijn verdiende goal  12 – 3.

Een doelpuntrijk duel met veel Treffers met een eind uitslag van 12 – 3. Een wedstrijd met twee gezichten waar SDVB het in de eerste helft lastig had en in de tweede helft weinig weg gaf en uitliep naar een uitslag met dubbele cijfers. Zo blijft de ploeg op een eerste plek met de hete adem in de nek van SVO’68/VVLK JO16-1.

Over twee weken wacht de kraker tegen Lunteren 16-1 die ook nog ongeslagen is.