• <
  >
 • 1ste competitiewedstrijd voor SDVB 35 plus.

  14 sep 2020
 • Eerste competitiewedstrijd SDVB 35+ elftal

  Zaterdag 12 september speelde het 35+ elftal van SDVB haar eerste competitieduel (7x7 competitie) tegen Willem IV (team van SDC Putten).

  Na het nodige gepuzzel stond er een prima basis die fel van start ging na het horen van het fluitsignaal. Al snel stond het 0-1 door spits Alex Davelaar. De druk werd door SDVB opgevoerd en dat resulteerde in doelpunten door Tim vd Kolk en wederom Alex. Nadat het 0-3 stond verloor SDVB tijdelijk de scherpte en zo kon WILLEM IV de 1-3 maken. Robbin de Leeuw en Brian Beeking zorgde ervoor dat iedereen weer op scherp werd gezet en zo ging SDVB de rust in met een 1-4 voorsprong (goal Alex).

  In de rust werden wat tactische aanwijzingen gegeven door toeschouwer Andy Hut. SDVB nam deze aanwijzingen mee het veld in en al snel werd het 1-5 (goal Alex).
  WILLEM IV voerde ondanks de achterstand toch de druk op en kwam zo 3x dicht bij het maken van een goal maar door reddingen van keeper Ilco de Ruijter en verdediger Henk vd Brink bleef de score 1-5.
  Door een diepte pass van Johan vd Brink kon Sander Asseper bereikt worden die vervolgens koelbloedig de 1-6 binnen schoot.
  Net voor het einde van het fluitsignaal werd er nog een mooie combinatie opgezet door de broertjes Davelaar. Robbie speelde Alex strak in, die vervolgens zijn 5e van de middag binnen kon schieten. Direct hierna kwam het eindsignaal.

  Deze uitslag beloofd veel goeds voor dit seizoen. Op zaterdag 3 oktober speelt SDVB zijn thuiswedstrijd tegen Rood-Wit Blauw (SV Rood-Wit uit Putten). U bent van harte welkom om het Barca van de 7x7 competitie te aanschouwen.

rfwbs-slide