• Bij SDVB digitaal aanmelden via QR-code.

  24 sep 2020
 • Vanaf aanstaande zaterdag kan er bij SDVB ook digitaal geregistreerd worden. Daarvoor hebben we een QR-code met instructies.

 • Vanwege de Coronapandemie zijn we ook genoodzaakt om een registratie bij te houden van bezoekers bij SDVB. Hiervoor gebruiken de app van HierMelden.nl ontwikkeld door Mevec. Voor bezoekers is dit een vriendelijke manier van registreren, de gegevens hoef je slechts eenmalig in te voeren en worden onthouden voor een volgend bezoek. Voor SDVB is de HierMelden.nl bezoekersregistratie app gemakkelijk omdat er geen papieren administratie meer nodig is én er snel een overzicht te genereren is van bezoekers op een bepaald moment, mocht dit nodig zijn voor het GGD contact- en brononderzoek.

  De applicatie is ontwikkeld door Jan Willem Vermeer en zijn compagnon Michiel van de Vis. Ze liepen zelf tegen de beperkingen aan van het achterlaten van je persoonsgegevens in restaurants. Met behulp van de digitale bezoekersregistratie van HierMelden.nl wordt het voor bezoeker en locatie gemakkelijker om aan de registratieverplichting te voldoen:

  -          Middels een QR-code of korte link kan de bezoeker zichzelf aanmelden bij een locatie;

  -          De eigenaar van de locatie kan bepalen welke gegevens van de bezoeker gevraagd worden. Minimaal zijn dit de gezondheidscontrole vraag, naam en telefoonnummer. Verder kan er ook voor gekozen worden om een e-mailadres te vragen, en is er een mogelijkheid voor de bezoeker om zich in te schrijven voor interessante acties middels een nieuwsbrief;

  -          Er wordt een controlescherm getoond na inschrijven. De gastheer/-vrouw kan zo controleren dat er daadwerkelijk is ingeschreven en ziet in één oogopslag of de bezoeker gezondheidsklachten heeft, zonder de persoonlijke gegevens in te zien;

  -          De gegevens worden op een beveiligde omgeving opgeslagen en na 14 dagen automatisch verwijderd. Mocht er een verzoek komen om de contactgegevens aan te leveren, dan kan de eigenaar de bezoekersgegevens van een geselecteerde periode aanleveren.

  Ook interesse in de gemakkelijke en veilige oplossing voor bezoekersregistratie? Kijk op www.HierMelden.nl of neem contact op met Jan Willem Vermeer via 06-17024040 of jwvermeer@mevec.nl.

rfwbs-slide