• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Bijeenkomst over de uitbreiding van voetbalclub SDVB

  30 nov 2023
 • 241123 uitnodiging bewoners
 •  

  Bijeenkomst over de uitbreiding van voetbalclub SDVB.

  Datum:
  20-11-2023

  Onderwerp:
  SDVB

  Vragen over deze brief?
  Tel: 14 0342

  Aan de bewoners.

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik nodig u graag uit om deel te nemen op donderdag 30 november aan de bijeenkomst over de uitbreiding van voetbalclub SDVB. Na een zorgvuldig proces is het nieuwe ontwerp tot stand gekomen. Graag laten wij u deze middag zien wat al deze plannen inhouden en wat er de komende tijd staat te gebeuren.

  Ontwerp
  Naast het aanleggen van twee nieuwe velden voor de SDVB zal het parkeerterrein worden uitgebreid. En zal de oversteek voor fietsers anders worden ingericht. Ook een herinrichting van de bus parkeerplaats zal onderdeel zijn van de veranderingen. Op deze middag wil de gemeente Barneveld samen met de vereniging SDVB graag aan u de resultaten presenteren. Dit resultaat is dankzij co-creatie tot stand gekomen en uitgewerkt door een van onze landschapsarchitecten.

  Het planproces is al lang geleden gestart en de daarbij zijn ook uw ideeën en wensen opgehaald. Deze hebben we vertaalt en met de dilemma's die we zijn tegenkomen zijn we samen op zoek gegaan naar oplossingen.

  Bestemmingsplan
  Op de inloopbijeenkomst wordt ook het ontwerp bestemmingsplan toegelicht. Dit is de vertaling van het plan in de planologische regels. Dit ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 1 december 2023 tot en met 11 januari 2024 ter inzage. U kunt het bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

  Bijeenkomst
  De inloopbijeenkomst is op donderdag 30 november van 17:00u tot 19:30u
  in het clubhuis van SDVB in Barneveld.

   

  Ik nodig u van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. En om sportpark Norschoten tot een nog bijzondere toevoeging te maken voor uw omgeving. U kunt inlopen op een moment dat u past.

  Met vriendelijke groet,
  Peter Sluijs namens projectgroep SDVB
  Projectleider

rfwbs-slide