• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • KIDSCLUB SDVB BINGO@HOME 4de editie

  27 jan 2024
 • 270124 kidsclub bingo 2024
 • KIDSCLUB SDVB BINGO@HOME 4de editie

  Wat een geweldige avond was dat weer! De 4e editie van de gratis online bingo voor de SDVB teams O9 t/m O19. De voorpret begon al 's middags en de kantine vulde zich snel met enthousiaste gezichten terwijl we de Rabobank goodiebags uitdeelden. Deze waren gevuld met leuke verrassingen zoals een touchpen van Procomm, een voetballolly van Snoep Inn, een stijlvolle SDVB pen van de Club van 100, een verfrissend appeltje van Albert Heijn, en natuurlijk mochten de chips en Capri Sun niet ontbreken. Sommige tasjes bevatten zelfs grote chocolademunten met prijsjes eraan vast!

  Om 19 uur trapten we de bingo af, bijgestaan door de geweldige presentatie van Jona Kolkman en Stijn van Wolfswinkel van SDVB 1. Niet alleen bewijzen deze mannen zich op het veld, maar ook achter de camera. Dank aan hen namens de Kidsclub en alle deelnemers voor het presenteren van deze fantastische avond.

  Zo’n 200 kids genoten van de prijzen die voorbij vlogen, en wat voor prijzen waren dat! In de eerste ronde won Jonathan een sportles van Sport Society, terwijl Han en Boaz in de tweede ronde dubbel geluk hadden met voetballen van Van Beek Glas en Sohome. Florien sleepte met een volle kaart zelfs een teamuitje ter waarde van € 500,- in de wacht, gesponsord door By Boo.

  Tijdens een korte pauze deden Christel en Annemarie een oproep namens de Kidsclub, op zoek naar enthousiaste mensen die de activiteiten zoals deze bingo willen voortzetten. Dit plezier moet blijven bestaan! Daarna volgde de tweede ronde, waarin Rens een bowlinguitje namens RR Timmer en Montage won, Rayan een JBL Box van Den Hartog Installatietechniek en Joost met zijn volle kaart het teamuitje aangeboden door Schreuder Wapening.

  Na een mooi pauzefilmpje met gezellige muziek gemaakt door onze enige echte mediaman Melvin Taribuka gingen we door met de superronde en dat was het rad van avontuur.

  Een grote shout-out naar de Club van 100 voor het sponsoren van de fantastische hoofdprijs, een Nintendo Switch die gewonnen werd door Stijn! En wat een fantastische prijzen werden er daarna nog meer weggegeven, mogelijk gemaakt door Snoep Inn, Rijnders Sport, Club van 100, Elektroworld, Veluwehal, Pater Zonweringen, Zuivelhoeve, Salon Uniek, Sohome, Pannenkoekenhuis Schaffelaar, DA, Peanuts en Primera!

  KIDSCLUB SDVB BINGO@HOME 3de editie. 3

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Oproep! SDVB Kidsclub!

  We kijken nu al uit naar volgend jaar en hopen dat er mensen opstaan voor de Kidsclub en op een herhaling van dit grote succes! Speciale dank aan Jeroen van Woudenberg van Woudgraaf voor het verzorgen van de online uitzending, en natuurlijk aan Jorike en Sanne voor de geweldige organisatie. Zonder jullie allen was deze bingo niet mogelijk geweest.

  Met sportieve groet,

  Christel van de Pol en Annemarie van Bentum
  Kidsclub SDVB

  KIDSCLUB SDVB BINGO@HOME 3de editie. 6

  kidsclub foot banner 2023

rfwbs-slide