• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Businessclub op bezoek in de watertoren van Amersfoort

  13 nov 2023
 • 131123 bc op bezoek bij watertoren
 • SDVB Businessclub op bezoek in de watertoren van Amersfoort

  Piet Mars, de oprichter van diamanthaan AFAS in Leusden nodigde SDVB uit om langs te komen in ‘zijn’ watertoren op de berg in Amersfoort.

  Onder andere Claudia Schuppert van diamanthaan Rabobank Gelderse Vallei was onder de indruk: We werden uitgenodigd door de SDVB Businessclub voor woensdag 8 november 2023. En toen het eindelijk zover was, keek ik mijn ogen uit. De totaal gerenoveerde watertoren in Amersfoort is van een oude bouwval naar een energieneutraal rijksmonument omgetoverd. (Wat is jouw excuus nog om niet nu te gaan verduurzamen?)

  Samen met 35 andere #blijeeikels van de voetbalvereniging SDVBarneveld Businessclub hebben we overheerlijk gegeten. Laat dat maar aan Herman Zondag over. Na het diner werden we door Piet Mars rondgeleid door ‘zijn’ trots. Een prachtige inspirerende plek, gevuld met verhalen en levenslessen van de familie Mars. Toen ik vanmorgen wakker werd, kwam meteen bij mij naar boven: De wederkerigheid van dingen. Wat je geeft, krijg je terug. Maar zijn we bereid daar op te wachten?

  Deze wederkerigheid hoop ik ook in mijn werk zichtbaar te kunnen maken. De ander ‘beter’ maken. Een unieke avond op een unieke locatie met een nog uniekere man, die mij zeker geïnspireerd heeft om soms net even anders te denken.

  Kunstwerken in de Watertoren in Amersfoort.

   

  We bedanken Piet Mars hartelijk voor de gastvrijheid.

   

  Tekst: Claudia Schuppert / Tijmen van Ginkel.
  Foto's: Ben Bläss.
  Businessclub avond bij G. van Beek en Zn.

rfwbs-slide