• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Club van 100 Oliebollenactie 2023

  2 dec 2023
 • 301023 oliebollenactie 2023

 • SDVB Club van 100 & Kidsclub: Seizoensafsluiting Club van Oliebollenverkoop 2023

  Vrijdag 1 december is het weer zover, de jaarlijkse oliebollenactie van de Club van 100 in samenwerking met Echte Bakker van de Veer. Een mooie traditie, die veel geld oplevert voor de Club van 100 en dus ook voor de jeugdafdeling van SDV Barneveld.

  De opzet van de oliebollenverkoop is hetzelfde als voorgaande jaren. We vragen de Jeugd om de oliebollen op voorinschrijving te verkopen in het eigen netwerk, buurt en familie. Hierdoor weten we precies hoeveel oliebollen er op 1 december gebakken moeten worden en kunnen de jongeren zelf hun planning bepalen voor het verkopen.

  Alle jeugdteams t/m Onder 15 (jongens en meiden m.u.v. de T-teams) worden gevraagd om de komende weken op voorinschrijving de oliebollen aan de man te brengen. Wil jij oliebollen? Benader dan  een, bij jou bekende, jeugdspeler en geef jouw bestelling door. De oliebollen worden dan op jouw adres afgeleverd.

  Particulieren:
  7,50 per zak van 6 oliebollen
  Bedrijven:
  7,50 per zak van 6 oliebollen of een schaal van 25 oliebollen voor 32,50.

  De bestelformulieren voor de jeugdspelers zijn reeds via de coördinatoren verstrekt, maar mocht je als speler of leider deze toch nog niet hebben ontvangen? Neem dan contact op met je leider/ coördinator of download hieronder de formulieren:

  - Begeleidende brief oliebollenverkoop 2023
  - Bestellijst oliebollenverkoop 2023

  Help mee om deze actie tot een succes te maken, want daarmee kan de Club van 100 vele leuke activiteiten van de Jeugd van SDV Barneveld ondersteunen. Het team met de meest verkochte oliebollen staat een leuke verrassing te wachten.

  Ook kunnen er via de website oliebollen worden besteld. De bestelformulieren hiervoor vind je hier onder. Bestellingen op de website kunnen op 1 december opgehaald worden in de kantine van SDV Barneveld vanaf 12.00 uur.

  Bestelformulieren:

  - Bestelling particulieren (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeevKamqLz3sFnfgFL6yDd2ZS5xftYLuSo4J27SouLvFy6_oQ/viewform)

  - Bestelling bedrijven (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7FO2-38OdT3lo7IVh_hUGlUGyVMUsR1KQ5AHlCeQ9iE-jTQ/viewform)

  SDVB Club van 100 & Kidsclub: Seizoensafsluiting

   

rfwbs-slide