• Site informatie sdv Barneveld.

  Hoofdregels
  Parkeren
  We roepen eigen leden op zoveel mogelijk met de fiets te komen.

  Toegang sportpark
  Het sportpark is vrij toegankelijk. De verwachting is niet dat we boven de 250 toeschouwers per wedstrijdlocatie ontvangen.

  Toezicht sportpark
  Er zullen 3-4 stewards aanwezig zijn die zorgen voor voldoende doorstroming en informeren aanwezigen over de regels. Leiders ontvangen een flyer met regels.

  Leiders aanmelden
  Leiders melden zich buiten op het secretariaat. Dit kan bij de buitendeuren van het secretariaat. Geen toegang tot het secretariaat. Leiders ontvangen een flyer met regels voor team en ouders.
  • Kleedkamer gebruik jeugd: maximaal 4 ouders, inclusief jeugd
  • Ouders nemen 1,5 meter in acht als toeschouwer.
  • Tijdens rust op veld blijven.

  Scheidsrechters aanmelden
  Scheidsrechters mogen zich binnen melden op het secretariaat. Bij voorkeur organiseren zij hun eigen fluitje. Het secretariaat zorgt voor de aanlevering van ontsmet fluitje, vlag en ballen. Scheidsrechters kunnen zich omkleden. Let op maximaal drie aanwezigen in één scheidsrechter kleedkamer.

  Kleedkamer gebruik
  Elk team krijgt één kleedkamer toegewezen. De kleedkamers zijn allemaal open, er is geen sleutel uitgifte. De teams worden gevraagd z.s.m. om te kleden.
  Jeugd: jeugd mag vrij in de kleedkamers. Maximaal 4 ouders (incl. leiders) in de kleedkamer voor hulp bij omkleden. Bij oudere jeugd (O10+) alleen maximaal twee begeleiders.
  Senioren: maximaal 8 in de kleedkamer, dus hou rekening met twee groepen omkleden.

  In de rust de kleedkamers niet gebruiken.

  Wedstrijdbespreking
  1e, 2e, O19-1 en O17-1 kunnen de businessruimte gebruiken voor de wedstrijdbespreking. Voor overige teams en uitspelende teams zijn hier geen mogelijkheden voor.

  Wedstrijd
  Geen handen schudden, lijn opstellen en niet met twee teams tegelijk het veld op en af. In de rust op het veld blijven. Blessure? Behandeling mag worden toegepast met gezond verstand. Thee/limonade afhalen aan de achterkant van de kantine.

  Het gebruik van een bidon krat is niet toegestaan, iedereen dient zijn eigen bidon of fles mee te nemen. Het gebruik van de waterzak t.b.v. verzorging is wel toegestaan.

  Dug-out
  Hier geldt de basis 1,5 regel bij senioren. Daarom hebben we de volgende afspraken:

  Hoofdveld: 2 stoelen, 3 mensen op de bank en 2 stoelen naast de dugout. Daarnaast zijn rij 1 en 2 van de tribune gereserveerd voor ‘de bank’.
  Andere velden: 1,5 meter afstand in de dugout- rest neemt plaats achter het hekwerk met 1,5 meter in acht neming.

  Kantine
  Het assortiment broodjes en snacks is beperkt. Om doorstroming te verhogen (dus wachtrijen te voorkomen), kunnen snacks niet besteld worden. Enkel wat in de vitrine ligt kan gekocht worden. Er wordt geen patat verkocht. Snacks en drinken enkel zittend nuttigen.

  Vul s.v.p. het formulier “registratie contactgegevens bron- en contactonderzoek invullen” in...

  Corona informatie sdvBarneveld.

  ...en deponeer dat in de plastic box die in de kantine en op het dakterras staat.

  Is er geen zitplaats in de kantine, dan verzoeken wij u uw consumptie buiten te nuttigen.

  Zitplaatsen kantine
  In de kantine, de businessruimte, de bestuursruimte, de besprekingsruimte en op het terras zijn zitplaatsen gecreëerd. Op donderdagavond en op zaterdag zijn deze ruimten ook open voor gebruik. Een vriendelijk verzoek aan bezoekers om niet met tafels en stoelen te gaan slepen.

  Muziek
  Muziek niet te hard. Geen polonaisesfeer creëren.

  Omroepen
  Geregeld omroepen om maatregelen na te leven. In rust en na de wedstrijd attenderen op alle verkooppunten, niet tegelijk de kantine in. Voorkeur, blijf buiten.

  Tribune
  Er worden zitplaatsen gecreëerd om de 1,5 meter.

  Vervoer
  We volgen de richtlijnen van de overheid. Wanneer je met personen uit meerdere huishoudens plaatsneemt in één auto is het advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder. Voor het vervoer in een bus/touringcar geldt de verplichting van het dragen van een niet-medisch mondkapje voor reizigers van 13 jaar en ouder.

rfwbs-slide