• COVID-19: Oliebollenactie 2020 stopgezet

  16 okt 2020
 • Met grote spijt heeft de Club van 100 moeten besluiten om de oliebollenactie dit jaar stop te zetten in verband met de aangescherpte COVID-19 maatregelen die per 14 oktober zijn ingegaan. 
   
  Gezien het gegeven dat de overheid de komende 4 weken met name contactmomenten wil vermijden en we als Club van 100 met de oliebollenactie een logistiek proces opstarten (van productie tot distributie), vinden wij het niet verantwoord om in deze tijden dit te vragen van vrijwilligers, leiders en jeugdspelers. 
   
  We willen alle jeugdleden bedanken, die al hun best hebben gedaan om in hun eigen kring oliebollen te verkopen. Dit wordt zeer gewaardeerd en vinden het dan ook vervelend dat jullie terug moeten gaan naar jullie 'klanten' met het bericht dat de oliebollen niet bezorgd zullen worden en zij hun geld retour krijgen. We vertrouwen erop dat we bij een volgende actie weer op jullie kunnen rekenen. Tevens willen we sponsoren bedanken die al een bestelling geplaatst hadden bij Frans Duppen. Hopelijk staan jullie bij een volgende actie weer klaar voor de Club van 100 (en uiteindelijk dus de jeugd van SDV Barneveld).
   
  In overleg met Bakker van der Veer zal de Club van 100 gaan kijken of er in het voorjaar, indien de situatie het toestaat, een vervangende actie opgezet kan worden. We zullen jeugdleider coördinatoren, leiders en jeugdspelers hierover tijdig informeren.
   
  Met sportieve groet,
   
  Club van 100
   
rfwbs-slide