• De eerste seizoenshelft van SDVBarneveld JO17-1.

  19 dec 2021
 • Nadat u in oktober al het één en ander heeft kunnen lezen over onze competitiestart, hier het vervolg van de door ons gespeelde wedstrijden richting de winterstop:

  De eerste seizoenshelft van de SDVBarneveld17-1.

  Lelystad JO17-1:
  Vooraf werd Lelystad gezien als één van onze concurrenten om plek 1. Een tegenstander met een aantal zeer talentvolle jongens, toch trokken wij aan het langste eind: 4-2 winst.

  Nunspeet JO17-1:
  Zij hanteerden een tactiek waar ook veel Eredivisie teams Ajax mee bestrijden momenteel, de bus parkeren en op goed geluk counteren. Pas in het laatste kwartier kwamen wij tot treffers: 0-3 winst.

  Hierden JO17-1:
  Het niveauverschil was dusdanig groot dat het vanaf het beginsignaal eigenlijk al geen wedstrijd was, na 80 minuten was de eindstand 11-1.

  DZC'68 JO16-1 (beker):
  Eén helft kon DZC'68 het ons moeilijk maken, in de tweede helft was het verzet gebroken en uiteindelijk eindigde deze wedstrijd in een 6-0 overwinning. HHC Hardenberg JO17-1 is in de volgende bekerronde onze tegenstander.

  Unicum JO17-1:
  Een onnauwkeurige en slordige 1e helft werd gevolgd door een prima 2e helft, hierdoor konden wij de punten meenemen uit een koude polder: 1-3 winst.

  Batavia'90 JO17-1:
  Eigenlijk een kopie van onze wedstrijd tegen Hierden, ook hier was vanaf het begin af aan al geen sprake van een wedstrijd. Uiteindelijk waren wij met 11 treffers nog genadig voor onze tegenstander: 11-1 zege.

  SDC Putten JO17-1:
  De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop was SDCP onze tegenstander. Dankzij een 5-0 zege zijn wij officieus kampioen.
  Na 9 wedstrijden hebben wij het maximale aantal van 27 punten behaald en een doelsaldo van +45. Nummer 2 Epe heeft 18 punten uit 8 wedstrijden. Met voor ons nog 2 wedstrijden te spelen, zou Epe qua punten nog op gelijke hoogte kunnen komen. Aangezien wij 31 doelpunten meer hebben, is de kans dat ze ons gaan inhalen vrij klein.

  Zo is het voor ons te hopen dat wij in 2022 mogen promoveren naar de divisie.
  Met alle respect voor onze tegenstanders, het niveau in de hoofdklasse zijn wij ontstegen.
  Dit bleek ook in de door ons gespeelde oefenwedstrijden tegen gerenommeerde clubs uit de regio.
  DVS'33 JO17-1 (div. 6) is inmiddels al 2 keer meer dan terecht verslagen en ook Roda'46 JO17-1 (koploper div. 5) werd op een nederlaag getrakteerd.
  Mooi is ook dat meerdere jongens inmiddels met het 1e mee hebben mogen trainen en er zelfs al een JO17-1 talent zijn debuut heeft mogen maken. Zo kunnen we in alle opzichten terugkijken op een geslaagde eerste seizoenshelft.

  Tot in 2022!
  SDVB pagina JO17-1.
  De eerste seizoenshelft van de SDVBarneveld17-1. 2

rfwbs-slide