• De nieuwe vertrouwenspersonen van SDVB!

  29 jun 2022
 • 290622 voorstellen vertrouwenspersonen
 • Na wat eerste aankondigingen en overleg, mogen we nu aan jullie voorstellen:
  De nieuwe vertrouwenspersonen van SDVB!

  Vanaf 1 september 2022 gaan wij  echt beginnen en zijn wij te bereiken via ons mailadres vertrouwenspersoon@sdvb.nl
  Of via ons contactformulier https://forms.office.com/r/7XGHkw3ibv

  Wij reageren altijd binnen 48 uur.

  De voorstelronde begint met de foto zodat onze gezichten bij een ieder bekend zijn.
  Van links naar rechts:
  Kevin Eskens, Magdalena de Ruijter, Jan Bijker en Nicole Vermeer.

  Een korte introductie:

  Kevin Eskens: ik ben 23 jaar oud en al spelend lid bij SDVB sinds de F’jes. En voetballen doe ik nog steeds met veel plezier! Via deze commissie hoop ik nog wat extra’s te kunnen bijdragen aan deze mooie club.

  Magdalena de Ruijter: ik ben 35 jaar oud en heb in mijn jongere jaren zelf ook op voetbal gezeten. Mijn affiniteit met SDVB komt voort uit de actieve beoefening van deze sport door mijn partner en twee kinderen. Ik kijk er mede daarom ook naar uit om op een actieve wijze een bijdrage te leveren aan het thema veiligheid binnen de club SDVB.

  Jan Bijker: ik ben 39 jaar oud, getrouwd en vader van een bij SDVB voetballende zoon. Na  diverse seizoenen te hebben gefunctioneerd als trainer en leider, is het nu tijd voor een andere functie binnen de club. Want bij SDVB staat veiligheid en plezier bovenaan en is er voor ongewenst gedrag geen ruimte.

  Nicole Vermeer: ik ben 33 jaar oud en getrouwd. Ik heb vier zonen waarvan er drie bij SDVB voetballen. Vanuit mijn pedagogische achtergrond hoop ik betekenisvol te kunnen bijdragen aan een veilige voetbalvereniging voor iedereen.

  Wij zijn een enthousiast team en zien er naar uit om in het nieuwe seizoen te starten!

rfwbs-slide