• De seizoenstart van de JO17-1

  6 okt 2021
 • De seizoenstart van de JO17-1

  Zaterdag 4 september stond eindelijk weer onze eerste officiële wedstrijd op het programma. Zo´n 11 maanden na de laatste competitiewedstrijd met de vorige JO17-1 ging het weer ergens om. DTS was onze eerste bekeropponent, Bennekom en SKV waren de overige tegenstanders. Na een zeer stroeve 1e helft en een prima 2e helft stond er na 80 minuten een 3-3 eindstand op het scorebord. Extra zuur was het feit dat we de gelijkmaker in de allerlaatste minuut van de blessuretijd tegen kregen.

  Bennekom was onze volgende bekertegenstander. Na een 1e helft waarin we vele kansen creëerden en een wat rommelige 2e helft, was de eindstand 5-3 in ons voordeel. Een meer dan terechte overwinning. zie hier de fotoreportage.

  De laatste bekerwedstrijd was SKV onze tegenstander. Omdat DTS na 3 wedstrijden 7 punten had verzameld, wisten we vooraf dat we met 6 doelpunten verschil moesten winnen om de volgende ronde te halen. Na 80 minuten gas gegeven te hebben was de eindstand 10-0 (!!) en dus was de volgende bekerronde een feit.

  De competitie begon voor ons met een uitwedstrijd tegen het Harderwijkse Zwart Wit´63. De 1e helft was nogal moeizaam in balbezit en haalden we niet ons gewenste niveau. Gelukkig wisten we ons in de 2e helft enigszins te herpakken en alsnog een prima resultaat te behalen: 1-6 winst.

  Zeewolde was onze volgende tegenstander. Na een volwassen 1e helft, was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. In de 2e helft zijn we niet meer in de problemen gekomen en was onze 2e competitiezege een feit: 5-1 winst.

  Door in de beker en de competitie gestart met 2 overwinningen. We kunnen dus concluderen dat we voortvarend van start zijn gegaan.

  Wilt u de JO17-1 ook een keer bekijken: zaterdag 16 oktober staat de eerstvolgende thuiswedstrijd op het programma.
  Lelystad JO17-1 is dan om 12.30 uur de tegenstander op ons mooie hoofdveld.

rfwbs-slide