• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Een “cashless” SDVB kantine.

  22 sep 2022
 • 230922 cashless kantine.
 • SDV Barneveld streeft naar een “cashless” kantine. Het voordeel voor onze vereniging is minder administratieve lasten en risico’s die contant geld met zich meebrengen. Om dit te bevorderen wordt vanaf seizoen ’22-’23 een clubcard en betaalapp in gebruik genomen. Het doel is om ervoor te zorgen dat onze jonge jeugd ook zonder contant geld toch in de kantine iets lekkers kan kopen en ook om de seniorenteams een alternatief te bieden voor een gezamenlijke kantinepot en daarbij de bekende bierkaart te vervangen.

  Alle seniorenteams krijgen een eigen bierkaart en worden gevraagd een app met een bijbehorende gezamenlijke teamrekening te installeren.

  Het tegoed voor de bierkaart zal na volledige registratie worden opgewaardeerd op de teamrekening. Vanaf zaterdag 24 september liggen een kaart en instructies klaar in het postvak van de leiders.

  Voor de jonge jeugd is een clubcard met instructies op aanvraag bij de balie van de kantine gratis af te halen van zaterdag 24 september. Wij vragen geen borg maar brengen bij verlies van de kaart wel een bedrag van 2,50 euro in rekening.

  De volledige instructies voor betalen vind je hier terug.

  https://help.twelve.eu/hc/nl/articles/115001404846-Mobiel-betalen-Aan-de-kassa

  Een omvattende instructie voor de KNIP app en hoe dit werkt vind je hier terug

  https://help.twelve.eu/hc/nl/articles/360000990383-KNIP-app-Uitleg

  Zaterdag 1 oktober zal er een inloopspreekuur zijn vanaf 11 uur om eventuele vragen te beantwoorden en direct hulp te bieden bij installatie.

  Gebruik van de KNIP App en Club Card is geheel privacy (AVG) proof.

  Vragen over de kaart of het beleid kunnen gestuurd worden naar penningmeester@sdvb.nl

rfwbs-slide