• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Een gouden of zilveren speld voor trouwe vrijwilligers

  30 nov 2022
 • 301122 een gouden of zilveren speld.
 • In de aanloop naar de ledenvergadering konden SDVB'ers vrijwilligers nomineren voor een speld. Een gouden speld wordt toegekend aan leden die een belangerijk bestuurlijke bijdrage hebben geleverd of meer dan 20 jaar vrijwilligerswerk hebben gedaan. Een zilveren speld zijn voor vrijwilligers die zich belangeloos wekelijks of maandelijks 10 tot 15 jaar hebben ingezet voor de vereniging.

  Tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen maandagavond zijn in ons eigen clubhuis de vereingingspelden uitgereikt. De trouwe vrijwilligers zijn in het zonnetje gezet voor hun inzet binnen de voetbal vereniging SDVBarneveld. En aangezien de nominaties van seizoen 2021 nog niet waren uitgereikt, zijn de verenigingspelden alsnog afgelopen maandag uitgereikt.

  Bedankt namens het bestuur.

  Een Gouden of zilveren speld voor?
  Seizoen 2021:
  V.l.n.r. Evert Bralts (zilver), Lien van Luttikhuizen (zilver), Evert van Beek (zilver), Bert van Manen (zilver), Daphne Schotsman (zilver), Jan Lam (goud), Mirjam van de Craats (zilver) en Elze Lam (goud)
  Op de foto ontbreken: Maarten Leene (zilver) en Gerald Ter Maten (zilver)

  Een Gouden of zilveren speld voor? 1

  Seizoen 2022:
  V.l.n.r. Freek Balke (zilver), Gert van Rootselaar (zilver), Yvonne Kievith (goud), Gerjo Mulder (zilver), Erica van Engelenhoven (goud) en Pieter Jansen (zilver)
  Op de foto ontbreken Jan Ophoff (zilver) en Jasper Kamphorst (zilver)
rfwbs-slide