• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Kantine reminder: alleen contactloos betalen! Update!

  7 sep 2023
 • 070923 contactloos betalen
 • Sinds drie jaar is het in de kantine alleen mogelijk om per pin / contactloos te betalen. Vrijwilligers binnen de vereniging krijgen hier soms een vraag of opmerking over.

  Kantine reminder: alleen contactloos betalen! Update!

  Door per pin te betalen verloopt het afrekenen in de kantine sneller, het is veiliger en minder arbeidsintensief en foutgevoelig. Sinds geruime tijd is er een structureel tekort aan vrijwilligers. Dit maakt oplossingen noodzakelijk die het werk doen verminderen en pinnen draagt hier aan bij. Contant geld vraagt om aanzienlijk meer handelingen. Pinnen is een wettelijk betaalmiddel en het is toegestaan om te kiezen voor alleen pin / contactloos betalen.

  Houdt ons clubhuis schoon!

  In de praktijk zien we regelmatig dat er nog overal in de kantine rotzooi ligt op de tafels. Dus de vraag aan iedereen, wel of geen lid SDVB  en bezoekers om bij het verlaten van de tafel in de kantine dit op te ruimen! In de daarvoor bestemde afvalbakken. En natuurlijk geldt dit ook buiten op ons sportpark! We vragen nogmaals uw begrip hiervoor en elkaar hierin te helpen!

  Kantinecommissie (subgroep beheer en kwaliteit) en bestuur SDVB.

  origineel sdvb logo

rfwbs-slide