• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Kantine: alleen contactloos betalen! Update!

  5 mrt 2022
 • Sinds twee jaar is het in de kantine alleen mogelijk om per pin / contactloos te betalen. Vrijwilligers binnen de vereniging krijgen hier soms een vraag of opmerking over.

  In de kantine alleen contactloos betalen!

  Door per pin te betalen verloopt het afrekenen in de kantine sneller, het is veiliger en minder arbeidsintensief en foutgevoelig. Sinds geruime tijd is er een structureel tekort aan vrijwilligers. Dit maakt oplossingen noodzakelijk die het werk doen verminderen. Pinnen draagt hier aan bij. Contant geld vraagt om aanzienlijk meer handelingen. Het is een wettelijk betaalmiddel, maar het is toegestaan alleen te kiezen voor pin / contactloos betalen. De haalbaarheid van een aanvullend alternatief voor onze (jeugd)leden wordt onderzocht.

  In de praktijk zien we dat er veel begrip is en het vooral praktisch onderling wordt opgelost en elkaar hulp wordt geboden. Door (jeugd)leden wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de pinpas van een ouder, begeleider of incidenteel van een teamgenoot of bezoeker van ons clubhuis. We vragen nogmaals uw begrip hiervoor en elkaar hierin te helpen!

  Bestuur SDVB

   

   

rfwbs-slide