• Hulp gezocht, Skills middag!

  3 mei 2021
 • HULP GEZOCHT!!

  De Kidsclub is op zoek naar een paar last minute toppers. We hebben helaas te maken met een aantal last minute afzeggingen van begeleiders voor de FIFA skill middag. Hierdoor komen we eigenlijk wat helpende handen tekort.

  Heeft u / heb jij morgen 04/05 tussen 13.00 uur en uiterlijk 17.00 uur nog wat ruimte in de agenda? Dan zouden we dit graag in willen vullen.

  We zijn namelijk nog op zoek naar begeleiders voor deze mooie middag. Morgen wordt er uiteraard gezorgd voor een duidelijke uitleg en zorgen wij ook voor de innerlijke mens. De begeleiding zal bestaan uit het punten tellen bij een onderdeel van de skill middag en deze noteren op het score formulier. Het zal geen ingewikkelde poespas zijn, maar gewoon een leuke middag met een hoop enthousiaste kids.

  Mocht u / jij nou mee willen komen tijdens alleen het actieve gedeelte van de middag. bijvoorbeeld als vader/ moeder/ broer/zus etc. van een van de deelnemers en wel willen helpen dan wordt dit ook al enorm gewaardeerd. Dan hebben we het verzoek om zich samen met de deelnemer(s)/deelneemster(s) om ong 13.30 uur te melden. Uiteraard kan er dan samen met de kids, na de prijsuitreiking vertrokken worden, rond de klok van 16.30 uur

  De opbouw en het opruimen redden we wel, het gaat echt om een paar reddende en begeleidende handjes.

  Opgeven kan via een appje of belletje naar Henrie van Garder: 0641676482.

  Neem gerust contact ook bij verdere vragen.

  Namens iedereen die betrokken is bij deze middag alvast heel erg bedankt!

rfwbs-slide