• <
  >
 • Jeroen van Binsbergen komt terug

  10 jun 2021
 • A-Selectie SDV Barneveld 2021 - 2022

  Jeroen van Binsbergen komt terug.

  Jeroen van Binsbergen komt terug

  Jeroen in maart 2019: verdedigde al 200 keer het doel van SDV Barneveld.

  Na het stoppen van Nick van der Linden heeft SDVB een nieuwe keeper gevonden. Twee jaar geleden, na 8 seizoenen SDVB hing Jeroen van Binsbergen zijn keepershandschoenen aan de wilgen. Hij heeft ze toch weer uit de boom geplukt: “Ik help de club en wil Ruben helpen met mijn ervaring. SDVB belde precies op het goede moment.”

  Jeroen aan het woord:
  14 dagen geleden wist ik nog van niks. Ik ben de afgelopen 2 jaar een aantal keren door clubs benaderd, maar er zou maar 1 vereniging zijn waar ik naar toe wilde en dat is SDVB. Twee hele drukke jaren zijn achter de rug, de verbouwing net klaar. Door mijn werk kan ik nog steeds niet 3x in de week komen, maar ik miste het team wel. Ik twijfelde al een beetje. Hardlopen en tennis gaven niet de voldoening die teamsport als voetbal geeft.

  Jeroen van Binsbergen komt terug 1

  Jeroen van Binsbergen in actie in seizoen 2018-2019

  Nico (Pluimers) belde op het perfecte moment. Na fijne gesprekken met hem, Rein Kuit en Bart waren we snel rond. Ruben (van de Streek) is de eerste keeper. Het is niet mijn insteek om weer 1e keeper te worden. Maar het wordt wel een gezonde strijd. Hij moet wel voelen dat iemand achter hem aan zit. Ik ben fit en heb 2 jaar lang wel aan mijn conditie gewerkt, echter zal ik weer moeten wennen aan positiespel en keeperswerk. Ik ben heel blij dat het zo gelopen is en kijk er naar uit weer naar Barneveld te komen.”

  Een verrassende ontwikkeling, maar SDVB is ook heel blij met de terugkomst van Jeroen op het oude nest.
  We heten Jeroen van Binsbergen van harte “Welcome Back Home!”

  Door: Tijmen van Ginkel

rfwbs-slide