• Keepersaction bij SDVBarneveld

  17 jan 2022
 • SDVB heeft recent het KNVB/ARAG fairplay certificaat mogen ontvangen. Iets wat in twee en een half jaar is bereikt en waar we met elkaar trots op mogen zijn. Uiteraard maken de keepers ook deel uit van de gehele opleiding en willen wij ook onze keepersopleiding een boost geven en naar een hoger niveau tillen.

  Keepersaction bij SDVBarneveld

  Jan en Danny Lücke, eigenaars van Keepersaction.

  Om verder te kunnen groeien en dadelijk ook een fantastische S.D.V.B. keepersopleiding te hebben, kunnen we natuurlijk niet zonder ervaren keeperstrainers die het geweldig vinden om hun passie over te dragen aan de jeugdkeepers binnen S.D.V.B.

  26 oktober j.l. zijn we gestart met een select groepje keeperstrainers die training geven aan onze jeugd en per 1 februari aanstaande, zullen we ondersteund worden door Jan en Danny Lücke, oprichters en eigenaars van Keepersaction. Een organisatie welke al 12 jaar aan de weg timmert en op een leuke en zeer professionele wijze in binnen- en buitenland, de keepers de fijne kneepjes van het prachtige keepersvak aanleert. 

  Ben jij een keeper geweest op een mooi niveau of heb je ervaring als keeperstrainer van jeugdelftallen en zou jij in een ambitieuze een geweldig keepersklimaat willen aansluiten en met ons de komende jaren willen samenwerken om er een S.D.V.B keepers opleiding neer te zetten waar je de vingers bij aflikt? Aarzel dan niet en neem contact op met onze keeperscoördinator Erik van den Broek via een kort mailtje naar: keeperscoordinator@sdvb.nl

  Richard Lorist

  Coördinator Voetbalzaken jeugd / jeugdcommissie SDVB

  Keepersaction bij SDVBarneveld 1

rfwbs-slide