• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Kidsclub: Christel Versteeg stopt, en Henrie neemt het stokje over.

  10 jul 2021
 • Hallo allemaal,

  Via deze weg wil ik jullie en degenen die ik niet persoonlijk heb gesproken vertellen, dat voor mij nu het moment is om te stoppen met de Kidsclub/jeugdcommissie.
  Ik heb dit afgelopen jaren met veel plezier gedaan, heb erg veel achter de schermen geleerd en veel nieuwe leuke contacten opgedaan.
  Waar ik jullie erg dankbaar voor ben.
  Er is na 23 jaar (in overleg) een einde gekomen aan mijn werkzaamheden als dtp-ér/vormgever bij een krant. Dit biedt mij ook weer nieuwe kansen, uitdagingen en mogelijkheden.
  En ik wil deze met beide handen aanpakken, waar ik veel zin in heb.

  Afgelopen jaren hebben we met het Kidsclub team een goed lopend activiteitenprogramma neergezet voor de hele jeugd (TT-019), zoals openingsactiviteit, sinterklaas, kerst/nieuwjaarstoernooi, FIFA toernooi, paasactiviteit, kamp, enz. hiervan zijn nu allemaal draaiboeken.
  Kidsclub is goed zichtbaar o.a. door, polo's en jassen, punten goal (gesponsord door de Club van 100) en natuurlijk door de foto's van onze SDVB fotograaf Melvin.

  Kidsclub 2019-2021 Van links naar rechts: Annemarie van Bentum, Linda Peters, Dennis van de Glind, Christel Versteeg (per 1juli gestopt), Henri van Garder, Christel van de Pol en Tim Wingelaar.

  Mijn werkzaamheden worden overgenomen door Henrie van Garder een goede trouwe SDVB'er, is erg enthousiast, komt zijn afspraken na en kent veel (jonge)mensen en doet al veel vrijwilligerswerk binnen de club. Regelt al jaren het oliebollen/kersttoernooi en is al jaren trainer en leider van verschillende teams. Dus dat komt helemaal goed.
  Samen met hulp van het Kidsclub team; Annemarie van Bentum, Christel van de Pol, Edwin Claessen, Linda Peters , Tamara van de Kleut, en Kippie de mascotte, gaan ze weer leuke activiteiten voor de jeugd bij SDVB organiseren, uw hulp blijft natuurlijk welkom!

  Ook wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie hulp waar nodig was, o.a. bij de activiteiten, ehbo, pupil van de week, foto's enz.
  ik wens jullie allemaal een fijne vakantie en we zien elkaar het nieuw seizoen vast en zeker bij SDVB!

  Een sportieve groet,
  Christel Versteeg
  Kidsclub SDV Barneveld.

rfwbs-slide