• Marcel van Elten nieuwe trainer JO17-1 seizoen 2020-2021

  21 mrt 2020
 • Marcel van Elten nieuwe trainer JO17-1  seizoen 2020-2021.

  Na diverse gesprekken met potentiële trainers gevoerd te hebben, is voor komend seizoen de keuze voor JO17-1 trainer gevallen op Marcel van Elten.

  Vanzelfsprekend heten we Marcel van harte welkom bij onze mooie vereniging.

  Even voorstellen,

  Mijn naam is Marcel van Elten, woonachtig in Ermelo. Als voetballer altijd bij FC Horst actief geweest. Daar op mijn 14e begonnen met het geven van voetbaltraining, na 8 jaar verschillende jeugdteams te hebben getraind de stap gemaakt naar SDC Putten. In de 3 seizoenen dat ik daar actief was heb ik 1 jaar de JO11-1 en 2 jaar de JO13-1 mogen trainen. Ook was ik assistent bij de JO19-1 in mijn eerste 2 seizoenen.
  Na 3 jaar SDC Putten ben ik naar DVS’33 gegaan. Daar heb ik 1 seizoen de JO13-1 en 2 seizoen de JO15-1 getraind.

  Na in het verleden al een keer contact te hebben gehad met SDV Barneveld, heb ik nu besloten om hier volgend seizoen als trainer actief te zijn en daar kijk ik enorm naar uit. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat ik een positieve bijdrage ga leveren aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding. Wat het voor mij extra leuk maakt is dat volgend seizoen ook Tolek Groen en Marco Kramer actief zijn binnen de jeugdopleiding van SDV Barneveld, 2 trainers waar ik bij DVS’33 op een prettige manier mee samen heb gewerkt.

rfwbs-slide