• Meer duidelijkheid over de nieuwe selectie.

  19 feb 2020
 • A-Selectie SDVBarneveld 2020 – 2021 - update 13

  Meer duidelijkheid over de nieuwe selectie.

  De samenstelling van de nieuwe selectie begint nu toch wel steeds meer vorm te krijgen. We bedanken Dakkie, Rens en Maarten voor hun inzet en mogen nog een aantal maanden van hun inzet genieten. We zijn heel blij dat talent Kevin Eskens door gaat.

  Kevin Eskens (21):
  Het jonge talent Kevin Eskens gaat door. De verdediger maakt ook volgend seizoen deel uit van de A-selectie. Hij heeft dit seizoen bijna alles gespeeld in het tweede, maar zal er alles aan doen om door te breken in het eerste elftal. Wij zijn er van overtuigd dat dit moet lukken.

  Daquillio de Gama:
  Dakkie heeft het een jaar geprobeerd bij SDVB, maar gaat niet door. In Voorthuizen is hij nog steeds een club icoon. Wellicht kunnen we hem daar volgend seizoen weer bewonderen.

  Rens van Harskamp:
  Rens kwam al naar Barneveld om zich mede bezig te houden met keeperstrainingen. Hij gaat zijn focus nu meer leggen op het trainen van jeugdkeepers.

  Maarten Hofland(33):
  We wisten Maarten nog over te halen er een seizoen bij aan te plakken, maar nu vindt de rappe middenvelder het toch welletjes. Maarten gaat spelen in een lager elftal bij SDVB.

rfwbs-slide