• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Meiden van SDVB15-2 naar Copa Jordi

  23 nov 2022
 • 231122 mo15 2 copa jordi
 • SDVB MO15-2 gaat europa in.

  Het aftellen is begonnen! De afgelopen dagen is via social-media gepost wie er "Europa in gaat". En achter de schermen is al weken hard gewerkt om aan dit tournament deel tenemen. Door meerdere malen vanuit de eurosportring organistatie te zijn gevraagd of de MO15-2  graag wil deelnemen aan een toernooi, is van alles ingang gezet om dit voor elkaar te krijgen. In goed overleg met de SDVB-jeugdafdeling en natuurlijk alle ouders van de speelsters, was het startsein daar! SDVBarneveld MO15-2 gaat deelnemen aan een Eurosportring tournament in Blanes te Spanje de Copa Jordi.

  6 april 2023 vertrekt MO15-2 richting Spanje Blanes-Tordera. Van 7 t/m 9 april 2023 is het tournament, een toernooi waar meer dan 10 landen aan mee doen.
  Meer info via: Tournament Copa Jordi

  Promovideo gemaakt door Eurosportring voor SDVBarneveld MO15-2.

  Om dit allemaal met de leiding & spelers voor elkaar te krijgen zijn de meiden opzoek gegaan naar sponsoren. Inmiddels zijn er al een aantal bedrijven gevonden om te sponsoren. Maar daar kan natuurlijk meer bij. Voor meer info neem contact op met de leiding van MO15-2 via: sdvbmo152@gmail.com

  Speciaal naast de eigen SDVB MO15-2 pagina is er ook een pagina ingericht voor dit toernooi. Met alle info, sponsoren en straks alle blogpost richting en tijdens het toernooi in Spanje. Volg onze meiden via de site: SDVBMO15-2. En social media Instagram: @sdvbmo15_2.

  Mede mogelijk gemaakt door:

  SDV Barneveld MO15-2 pakt bekerwinst!! 1 

  SDV Barneveld MO15-2 pakt bekerwinst!! 2   

     

     

     

      Blessurespreekuur Medifit Barneveld

   

rfwbs-slide