• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • meldingsformulier
 • SDVB Meldingsformulier.

  Wij hebben niet altijd volledig zicht op wat er op onze club plaatsvindt. Maar we vinden het wel belangrijk dat als er iets gebeurt, men dit ook kan melden bij de jeugdcommissie of bij het bestuur van SDV Barneveld. Iedereen binnen de vereniging kan en mag een incident melden waar hij of zij van vindt dat er iets mee gedaan moet worden. Vanuit de vereniging pakt de jeugdcommissie iedere melding serieus op en zal de commissie, indien noodzakelijk, onderzoeken wat er gebeurd is (of doorzetten naar de desbetreffende commissie of bestuur). Je krijgt altijd een terugkoppeling van het door jou aangebrachte incident.

  Waar kun je dan aan denken om iets te melden middels het formulier? Bijvoorbeeld:
  - Onsportief gedrag van eigen leden of tegenstanders bij thuis- of uitwedstrijden
  - Kleine gebeurtenissen die structureel terugkomen en zorgen voor een onplezierige sfeer
  - Incidenten voor, tijdens of na een training
  - Ongewenste intimiteiten of seksuele intimidatie
  - Diefstal of vernieling
  - Discriminatie

  Daarnaast biedt dit formulier de mogelijkheid om iets te melden over de door SDV Barneveld beschikbaar gestelde materialen. Verder vind je informatie over andere zaken zoals verloren voorwerpen, vertrouwenspersoon, enz.

  Meldingen worden uiteraard vertrouwelijk en desgewenst anoniem behandeld. Je naam dient echter wel bij de jeugdcommissie bekend te zijn. Wil je een incident melden of heb je iets anders wat je graag wilt delen, meld het dan via dit formulier.

rfwbs-slide