• Met gezond scoor je altijd!

  18 sep 2020
 • Vanaf dit seizoen kun je ook in de kantine terecht voor gezonde producten. Projectgroep ''Gezonde kantine'' is al een tijdje bezig om gezonde producten te verkopen in de kantine. De projectgroep die bestaat uit Suzanne Wassenaar, Liesbeth van Beek, Sabine Thissen en Martijn van Voorthuizen zijn begonnen met een enquête onder de leden van SDVB om te kijken of er vraag was naar gezonde producten. Die was er gelukkig!

  Op een broodje gezond en ham-kaas na, was het aanbod in de kantine van SDVB ongezond. Er is natuurlijk  niks mis met af en toe een zakje chips of een lekkere snack. Maar dat de frituurpan vaak al om elf uur aanstaat, is niet voor iedereen prettig. Vandaar dat we werden benaderd door het bestuur om het assortiment eens onder de loep te nemen en te onderzoeken hoe het gezonder kan. Lees meer hierover in de voetbalkrant ''SDVB trapt Af''.

  Vanaf zaterdag 19 september is de aftrap van ''Met gezond scoor je altijd'' met deze slogan wil de projectgroep het startsein geven. En er is zelfs een video spotje opgenomen.

  Met medewerking van; Jelle Kamstra (camera), Martijn van Voorthuizen (regie,camera), Suzanne Wassenaar (verkoopster) , Wilger Everhardus (verkoper), Rob Knul (klant), Lesley de Vette (klant), Henk-Jan Hofland (klant) en Melvin Taribuka (eind videomontage).

  Klik hier voor het video spotje: Met gezond scoor je altijd!

rfwbs-slide