• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Mijn wedstrijdverslag: kampioenswedstrijd van de meiden 15-2.

  24 mei 2023
 • 240523 mo15-2 wedstrijdverslag 22-23
 • Een drukbezochte dinsdagavond op Sportpark Norschoten i.v.m. de kampioenswedstrijd van de meiden 15-2 tegen DTS'35 uit Ede.

  Na eerste te zijn worden aan begin van seizoen in Zwaluwen jeugd reeks en een succesvolle toernooi begin vorige maand in Blanes (Spanje) hebben de meiden van MO15-2 onder begeleiding van trainers/coach Marcel Taberima en Dennis Wolfert het kampioenschap in competitie binnen weten te halen.

  Tot voor kort was het de hete adem van DVS’33 uit Ermelo wat de meiden in hun nek voelden, maar DVS’33 liet enkele steken vallen en de meiden van MO15-2 deden wat zij moesten doen en dat was eigen wedstrijden blijven spelen, domineren en gewoon winnen wil je een echte kampioen zijn!
  De kampioenswedstrijd begon een beetje stroef door de spanning en natuurlijk ook door een grote opkomst aan supporters wat het extra spannend maakte voor onze meiden.

  Na ruim 15 minuten kregen de meiden meer grip op de wedstrijd en werd het één en ander aan strijd op middenveld geleverd.
  Loïs, Janice en gelegeheidsaanvoerster Floortje (helaas was Suus gevloerd door een keelontsteking) wisten de aanvallen van de tegenstander achterin goed op te vangen en bouwden via de zijkanten de Barneveldse aanvallen goed op. Voorin bleef het wel moeizaam om doel te vinden, omdat DTS’35 geregeld de zogenaamde bus parkeerde en onze meiden te slordig waren in afwerking. Toch wist Evita in de eerste helft de touwen te vinden met haar beroemde “dropshot” van buiten de 16 meter.

  Met 1-0 rust in en met wat enkele aanwijzingen van de coaches de tweede helft in.
  Het werd wat feller in de strijd. DTS’35 probeerde het spel in handen te krijgen, maar Linsey, Jessica en Fleur lieten dit niet toe.
  Uiteindelijk wist Linsey de verlossende 2-0 op scorebord te zetten na een prachtig aanval van Fleur over links die de bal voorlegde en Sera die voor verwarring zorgde zodat Linsey uit haar draai het net wist te vinden. Een echt fantastisch doelpunt in rechterbovenhoek!

  SDVB MO15-2 speelde de wedstrijd netjes uit en het feest barstte na het eindsignaal natuurlijk zoals het hoort los!
  Komende zaterdag de laatste competitiewedstrijd tegen Blauw-Geel’55 in Ede en dan nog op 10 juni het toernooi Finale League (4e Fase) waar nu de focus op gelegd wordt om deze te winnen!

  Mijn wedstrijdverslag: kampioenswedstrijd van de meiden 15-2. 5

rfwbs-slide