• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Mijn wedstrijdverslag: MO15-1 vandaag opnieuw een maatje te groot.

  16 sep 2023
 • 160923 mo15-1 wedstrijdverslag
 • MO15-1 vandaag opnieuw een maatje te groot.

  MO15-1 vandaag opnieuw in de startblokken om snel te kunnen scoren in de thuiswedstrijd tegen de meiden van de MO5-1 van DTS’35 uit Ede. De twee teams kennen elkaar nog vanuit het vorige seizoen en zijn aan elkaar gewaagd. Wat vorige week in een record tijd gebeurde, liet het vandaag toch nog even op zich wachten.
  De meiden van Taberima en Wolfert hadden samen met de twee trainers hun strijdplan doorgenomen voor aanvang van de wedstrijd en een enkeling werd even op scherp gezet omdat wij wisten hoe DTS’35 als team speelt.

  Vol zelfvertrouwen gingen de meiden de wedstrijd in en probeerden door te domineren in aanvallend spel snel op voorsprong te komen. De meiden uit Ede probeerde hun spel te spelen, maar werden daarin gestoord, nadat Sisa in 6e minuut voor de 1-0 tekende. Het gaf onze meiden wat meer rust, wat ook in het strijdplan werd besproken, en wij met het koppie erbij rustig konden voetballen. Zoals door ons verwacht bij een voorsprong werd het onderling bij DTS’35 onrustig en werden de meiden uit Ede uit hun spel gehaald. Dit resulteerde dat door Jessica in 33ste minuut de 2-0 op scorebord werd gezet. In de 35ste minuut werd onnodig balverlies door de verdediging van ons afgestraft met de 2-1. Dit gaf voor korte duur weer hoop voor onze gasten.

  Mijn wedstrijdverslag: MO15-1 vandaag opnieuw een maatje te groot 2

  In de 2e helft namen onze meiden het initiatief en zette er een tandje bij omdat de onrust onderling bij de tegenstander duidelijker werd. DTS’35 werd verrast en kwam niet meer in hun spel en het beeld gaf een eenrichtingsverkeer aan. Opnieuw was het Jessica die de bal de touwen in joeg en tekende voor de 3-1 in 37ste minuut.
  Het spel bleef ongewijzigd. De 4-1 in 42ste minuut stond opnieuw op naam van Jessica die voor de hattrick tekende.

  De aanvalsters van ons zorgden voor de druk bij de gasten uit Ede wanneer vanuit achteren werd geprobeerd op te bouwen. Fouten werden daardoor gemaakt en door een eigen doelpunt werd de stand op 5-1 gebracht. Op elke linie bepaalden onze meiden het spel en konden wij de wedstrijd naar tevredenheid uitspelen. Toch was het Sera die er geen genoegen mee nam en met een pegel in laatste minuut de eindstand op 6-1 bracht.

  Wolfert en Taberima kunnen met grote tevredenheid terug kijken naar het spel van vandaag van hun meiden, waarin zij volop inzet, samenspel, snelle omschakeling, communicatie en zelfvertrouwen zagen!

rfwbs-slide