• banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Mijn wedstrijdverslag: MO17-1 hersteld in 2de helft!

  5 nov 2023
 • 041123 mo17-1 wedstrijdverslag
 • MO17-1 hersteld in 2de helft!

  Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd in de 1ste klasse tegen SEH MO17-1 op het programma. Fenne was afwezig en Marlin van de MO17-2 kwam ons weer versterken. Met een aantal postiewisselingen begonnen wij aan de wedstrijd. In de eerste minuten bleek dat we met een minimaal gelijkwaardige tegenstander te maken hadden. Zo waren de eerste kansen voor onze gasten.

  041123 mo17-1

  Een schot kon door een katachtige redding van Sofie en de lat onschadelijk gemaakt worden. Even daarna was het Sofie die 1 op 1 uitermate cool bleef en de bal klemvast had op een schot van dichtbij. Het duurde even voordat wij wat aanvallen konden opzetten en voor de goal van SEH te komen. Ons eerste wapenfeit was een corner van Danique die de keepster bijna los liet. Daarna was het Anouk die een vrije trap door de keepster gevangen zag worden.

  Ondertussen had SEH ons al een waarschuwing gegeven met een kopbal net over uit een hoekschop. De tweede hoekschop was wel raak. Prachtige kopbal en de 0-1 stond op het scorebord. Verder geen grote bijzonderheden en had de verdediging met Noa, Luna, Lynn en Sara de zaakjes goed op orde. Op het middenveld begonnen onder leiding van Tess de driehoekjes weer te komen. Tess, Anouk en Tessa konden met goede passjes de voorhoede bereiken en Danique, Femke en Amber wegsteken richting doel.

  041123 mo17-1-1

  Net voor rust was het een afstandschot wat de 0-2 opleverde helaas. Zonde zo net voor rust terwijl onze meiden elkaar net beter begonnen te vinden. Zeker met de verse krachten Marlin, Gwen en Rosalie. In de rust de koppen bij elkaar gestoken en afgesproken om er een tandje bij te doen en alles te geven voor een resultaat.

  Helaas was het binnen 30 seconden 0-3 door een onoplettendheidje. Maar de afspraak stond nog gelukkig en wij begonnen beter aan de hervatting. Halverwege de 2de helft kregen we een vrije trap door de goed fluitende scheidsrechter. Danique werkte deze vanaf 18 keihard tegen de touwen. Er onstond meteen geloof in de ploeg en bij de volgende aanval was het Tessa die vanaf rechts de bal perfect in de loop gaf van Amber die rustig bleef en de anschlusstreffer noteerde. Even wisten de meiden van SEH het niet meer. Leo, de hond van Sofie dacht ons even te helpen door vrolijk het veld in stappen.

  Nog een aantal aanvallen volgden via de vleugels door goed voetbal vanaf het middenveld, maar zoals zo vaak als je zelf niet scoort valt de goal aan de andere kant en stond het plots 2-4. Deze klap kwamen we niet meer te boven helaas en bleek dit ook de eindstand te zijn van deze uiterste sportieve wedstrijd tussen 2 strijdende teams waarin SEH net wat beter was vandaag.

  Volgende week wacht ons weer een pittige pot. Dit maal op verplaatsing naar Deventer om de strijd aan te gaan tegen Colmschate MO17-1. Tot dan!

  Danique ⚽️
  Amber ⚽️

  #trotsopdiemeidenvandeMO17-1
  #dezaterdagisvanons
  #allekippenvliegen
  #sdvb

  Jellema-Projecten steekt MO17-1 in het nieuw! 2

   

rfwbs-slide