• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Mijn wedstrijdverslag: SDVB JO17-3 sluit voorjaarscompetitie af met 1 - 3 nederlaag.

  29 mei 2023
 • 270523 jo17-3 wedstrijdverslag
 • We kruipen nog een keer in de pen voor het laatste verslag van de JO17-3 in de voorjaarscompetitie
  Op bezoek komt kampioen Veensche Boys in de najaarscompetitie ook kampioen geworden promotie naar de 1e klasse was logischer geweest.
  Gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap.

  Dus SDVB mag nog gaan strijden voor een 4e plek.
  Een duel tegen de Veenders is niet saai de trainer kopieert het gedrag van Diego Simeone (Trainer van Atletico Madrid ) langs de zijlijn en dat gaat over op zijn spelers.

  Nu de wedstrijd JO17-3 krijgt hulp van Sander van Rootselaar Didier Leeuwis en Bjorn Buitelaar.
  SDVB start fel van leer en dat levert kleine kansjes op.
  Toch opent Veensche Boys de score in de 6e minuut 0 – 1.
  Worden door de wedstrijd veel duels uitgevochten.
  Veensche Boys heeft de overhand in het spel.
  Toch krijgt SDVB in de 29e minuut een penalty Bjorn Buitelaar de 16 in en onderuit gehaald penalty wordt keurig binnengeschoten door Milan de Boer 1 – 1.
  Dit is tevens de ruststand.

  Tweede helft sterk begin SDVB dat resulteert in de 15e minuut voor een kans van Sander van Rootselaar en die gaat naast.
  In de 18e minuut goal Veensche Boys afgekeurd buitenspel.
  Toch neemt Veensche Boys de leiding weer in de 26e minuut 1 – 2.
  En de score wordt nog uitgebreid in de 32e minuut 1 – 3.
  In de 38e minuut voorkomt Sander Kamphorst de 1 – 4.
  En zo eindigt deze wedstrijd in een overwinning voor Veensche Boys.

  Door deze uitslag is het team van Remco de Boer en John de Heij geëindigd als een standvastige middenmotor op de 6e plek met 11 wedstrijden en 16 punten en een doelsaldo van 26 voor en 29 tegen.

  De reis door de voorjaarscompetitie begon met een vriendschappelijk potje tegen kleine broertje Terschuurse Boys JO17-1 deze spannende wedstrijd werd gewonnen met 2 – 3 door een mooie vrije trap van Lass Hassan en een onmogelijke goal van Jelte Kieft en in de laatste minuut pakte Sander Kamphorst nog een prima kans voor Terschuur op de gelijkmaker waardoor hij met een brede glimlach het sportpark van zijn oude clubje kon verlaten.

  Nu de competitie we begonnen goed met een zakelijke overwinning tegen Sparta in Nijkerk 1 – 2 en daarna een doelpuntrijk duel thuis tegen Batavia 7 – 4 en zo stonden we in de top 3.

  Dan de reis naar Zeewolde dat is en blijft een moeilijke horde en we keerde terug met lege handen 3 – 1 verlies.

  Die week erop weer naar Sparta Nijkerk 0 – 1 met rust maar daarna werden we genekt door een paar mooie vrije trappen uitslag 5 – 1.

  Een driepunter zou de ploeg goed doen en die kwam er thuis tegen Hierden werd er hard geknokt voor de punten 2 – 1 overwinning.

  Dan wacht gemeente buurman Stroe ook altijd een wedstrijd onder een vergrootglas in een regenachtig duel had SDVB geen kind aan Stroe en werd gewonnen met 0 – 4 en de openingsgoal was een mooie vrije trap van verdediger Lucas van t Oor.

  In april komt DSV uit Doornspijk op bezoek het motto van die spelers was effe potje voetballen en dan weer warken en in een mum van tijd stond SDVB met 0 – 2 achter toch werd het een doelpuntenfestijn en de uitslag werd 4 – 4.

  Daarna werd Elspeet de volgende tegenstander die kwamen ook met de klompen het sportpark op en een shaggie aan de lippen dat wordt bikkelen we gingen fysiek ten onder ook door persoonlijke fouten eerst 0 – 2 achter marge verkleint naar 1 – 2 verdient verloren met 1 – 4.

  Dan een doordeweekse avond tegen SDC Putten dit liep uit op een groot fiasco gele kaarten en een rode kaart en helaas een nederlaag 0 – 2.

   

  Laatste uit wedstrijd tegen hekkensluiter VVOG in Harderwijk de rug rechte voor de 3 punten deze tegenstander wilde er ook nog een wedstrijd van maken ruststand 0 – 0 tweede helft gelijk een goal tegen 1 – 0 gelijk de 1 – 1 door Nelanio daarna uitgebouwd naar 1 – 3 door wederom Nelanio en Milan de Boer geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen maar VVOG is een taaie tegenstander en scoort de 2 – 3 en Sander Kamphorst voorkomt in de laatste minuut de gelijkmaker toch drie punten mee naar Barneveld.

  De laatste wedstrijd was tegen Veensche Boys die werd met 1 – 3 thuis verloren.

  Dit is het einde van het seizoen van de JO17-3 hopen dat het team bij elkaar blijft en zo de nieuwe JO19-3 kan worden.
  Dank voor Remco en John die dit team begeleidt hebben dit seizoen.

  SDVB JO17-3 in het "nieuw" haalt eerste 3 punten binnen !

rfwbs-slide