• MO13-1 wint door karakter!

  23 jan 2022
 • Vandaag een beladen wedstrijd voor de mo13-1. Sera die haar debuut gaat maken en Linsey die ook bij het team is aangesloten en haar debuut mag gaan maken. Sera gaat vandaag tegen haar oude team spelen de mo15-2. Er staat dus veel op het spel en de lat ligt hoog.

  Door een niet al te goeie voorbereiding van de mo15-2 door de opstelling al uit te laten lekken via snapchat konden wij als trainers daar goed de opstelling al voor maken.

  Met Sera in de basis op rechts mid, en linsey op mid mid ging de wedstrijd van start. Als snel werd duidelijk wat de meiden van de mo13-1 wouden en dat was winnen. Er werd goed fysiek gespeeld goed gecommuniceerd en zeker goed rond getikt. En het was al snel raak!! Sera die haar debuut maakte, maakte de 1-0 met een snelle sprint langs de lijn kruipend naar binnen maakte zij de 1-0 tegen haar oude team!
  Mo13-1 Wint door karakter!
  Voor rust wist Lise ook nog de 2-0 binnen te tikken door een mooi samenspel.

  In de rust zijn er wat aanpassingen geweest en de mo13-1 kwam met een goed gevoel de rust uit. Er werd goed rond getikt en de mo15-2 hadden daar geen antwoord op. De mo15-2 kreeg nog een goeie aanval maar Julia wist haar doel schoon te houden. Vlak daarna maakte Evita namens de mo13-1 de 3-0. En vlak voor het einde was Evita nogmaals trefzeker en schoot de bal van buiten de 16 meter over de keeper raak!

  Een sterke wedstrijd van de mo13-1 maar er is nog veel werk aan de winkel! Op naar de competitie!

  Doelpunten:
  1-0 Sera
  2-0 Lise
  3-0 Evita
  4-0 Evita

  Mo13-1 Wint door karakter! 1

rfwbs-slide