• <
  >
 • MO15-2 komt fysiek te kort.

  8 sep 2020
 • Probeersels.
  Dat was de tweede bekerwedstrijd, niet helemaal wat we ervan verwachten. Door afwezigen en blessures wat aanpassingen gedaan in de opstelling. Vandaag was het Romy die het doel mocht verdedigen. Erg knap om in haar tweede wedstrijd de handschoenen op te pakken en er te gaan staan! 
  De MO15-2 yell Video (1)
  De automatismen ontbraken door de andere opstelling. Dit was terug te zien in de opbouw. Hier hadden we erg veel problemen mee, zeker in combinatie met de tegenwind. Toch probeerden de meiden te blijven voetballen. Aan de tegenstander was goed te merken dat ze al aantal jaren bij elkaar spelen. Mooie combinaties, maar erg gevaarlijk werden ze niet omdat het centrum Lieke en Stefanie de aanval steeds onschadelijk maakten. Een afstand schot wat gedragen werd door de wind plofte achter Romy tegen het net. 
  MO15-2 komt fysiek te kort. MO15-2 komt fysiek te kort. 1 MO15-2 komt fysiek te kort. 2 MO15-2 komt fysiek te kort. 3
  Langzaamaan ontstonden er wat pijntjes en was het Julia die een bal hard in het gezicht kreeg die het eerst gewisseld werd. Daarna volgden er snel meer. Gelukkig was Amber van de MO13-1 erbij en met en met een paar omzettingen en de meeste meiden terug op hun eigen plaats kregen we iets meer grip op de wedstrijd en was het Xandrine met een vlammend afstand schot van 25 meter die net aan de verkeerde kant van de kruising langs scheerde. Op slag van rust een doeltrap die zo in de voeten van de tegenstander werd geschoven die de 0-2 kon maken. Zonde, net op het verkeerde moment. 
   
  De rust in met sombere gezichten en kritische noten. Halverwege de 2e helft was het de coach die een aanwijzing gaf waardoor de verdediging even niet oplette en de 0-3 er ingeschoten werd. Even daarna speelde Gaby zich goed vrij en liet ze met haar snelheid de verdedigster haar hielen zien, helaas ranselde de keepster haar harde knal uit het doel. Toen was het verzet gebroken en vielen er nog 2 goals. Dit was typisch een wedstrijd die verloren werd op fysiek, kracht, conditie en kleine pijntjes. 
  MO15-2 komt fysiek te kort. 4 MO15-2 komt fysiek te kort. 5
  Ondanks alles hebben ze wel alles gegeven. Langzaamaan wordt duidelijk op welke plek de meiden het beste staan om een hecht collectief te vormen. Op naar de laatste bekerwedstrijd om te oefenen richting de competitie.
  #trotsopdiemeiden van de MO15-2 
rfwbs-slide