• MO15-2: Wat zat er in de thee?

  21 nov 2021
 • Vandaag kwam Redichem op bezoek, één van de koplopers dus wij konden aan de bak. Alle meiden waren op tijd op sportpark Norschoten, helaas bleek dat Iris haar voetbalschoenen was vergeten. Julia was niet fit om te spelen maar kwam ons wel aanmoedigen. Ze bood aan om haar voetballen te gaan halen, maar deze bleken na de warming-up veel te klein.

  In de afgelopen week hadden wij getraind richting deze wedstrijd met een wat verdedigende opstelling. Fenne een linie naar achteren gehaald om het centrum te vormen met Danique die normaal voorin speelt en de backs wat dichter naar het midden toe.

  Dit bleek heel goed te werken, de tegenstander kon er niet doorheen voetballen. De aansluiting om elkaar te helpen was goed op orde en hielden wij aardig controle terwijl de tegenstander meer balbezit had. Met een paar lange ballen probeerde wij gevaarlijk te worden en dat resulteerde in een vrije schiet kans voor Jiska op randje 16- meter maar haar schot miste de kracht helaas en kon de keepster de bal opvangen.
  MO15-2: Wat zat er in de thee? 1  MO15-2: Wat zat er in de thee? 2
  In de 25ste minuut schakelde Amina haar tegenstander met eeh hoogstandje uit en speelde de bal blind naar voren waar nu de aansluiting niet goed was en Redichem de bal simpel kan inspelen richting hun spits. De bal kwam via de kluts ineens voor de voeten van de spits die 1 op 1 voor Romy H stond. Ze bleef heel rustig en kon de bal rustig in de hoek plaatsen.

  Meteen na de aftrap probeerde onze meiden de tegenstander onder druk te zetten. Dit resulteerde in balbezit en Fenne kon een diepe bal op Anouk geven die in haar duel net niet de tegenstander kon afschudden om goed te kunnen afdrukken en werd het een rollertje richting de keeper.

  Met een minimale achterstand de rust in. Enigzins verbaasd keken we elkaar aan en pepten we elkaar op om de 2de helft net zo te spelen, want misschien zat er zelfs wat meer in.

  Nou dat gevoel duurde exact 30 seconden toen de 0-2 werd gescoord na niet goed opletten. Hierna stortte het kaartenhuis helemaal in en werden wij aan alle kanten voorbij gelopen. Romy H kon nog een paar keer goed redden maar binnen de kortste keren stond het 0-7. Toen pas mochten wij de eretreffer maken. Danique die inmiddels weer op haar eigen plekje was gaan spelen kon na goed doorzetten de bal in de verre hoek schieten. Anouk had nog een schot poging, maar meer zat er niet in. Redichem prikte er nog 2 in en was gelukkig niet heel scherp meer voorin en bleef de teller op 1-9 steken.

  Doorgaan op de voet van de eerste helft en de tweede helft snel vergeten. Volgende week spelen we in Voorthuizen tegen VVOP MO15-2.

  Pagina van SDVBMO15-2
  MO15-2: Wat zat er in de thee? MO15-2: Wat zat er in de thee? 4 MO15-2: Wat zat er in de thee? 3
  Danique ⚽️

rfwbs-slide