• SDVB 70 jaar jubileum logo
 • banner Blauw wit is onze glorie, SDVB is onze club
 • Nabeschouwing: Herstart competitie stemt SDVB niet vrolijk.

  22 jan 2023
 • 210123 SDVB svhuizen sdvb blog 2023
 • Barneveld: Met frisse moed werd de competitie na 6 weken winterstop hervat. Maar helaas. concurrent Huizen legde de oude manco’s bij SDVB bloot. De grote plaaggeest was Frank van de Bosch. Hij scoorde 2x en bezorgde SDVB 2-0 nederlaag.

  Door: Tijmen van Ginkel

  De lange winterstop zit er op. Daar zag het overigens niet naar uit. Door de winterse omstandigheden bleef het lang onzeker of de wedstrijd door kon gaan. Pas om twaalf uur gaf de consul in Huizen groen licht. Met man en macht was de mat sneeuwvrij gemaakt en kon er prima gespeeld worden op de oude kunstgrasmat. Beide ploegen hadden er vanaf de aftrap zin in. SDVB sneed meteen door de defensie, maar kwam niet tot een doelpoging. In de tegenstoot mocht Ritchie Zinga alleen op doelman Ruben van de Streek af stormen, maar Ruben won deze een op een strijd. Twee minuten gespeeld en de toon leek gezet. Maar dat pakte heel anders uit. De hele eerste helft was het aanzien niet waard. Er was één noemenswaardig moment, die leverde ook meteen een treffer op. Een hoge bal in de zestien leek een makkelijke prooi voor Ruben, maar in de drukte had hij niet klemvast en stompte hij de bal half weg. Voor de voeten van Frank van den Bosch die bekeken in de rechter onderhoek binnen schoot. Het stond pardoes 1-0.

  Na rust wilde SDVB dan toch een en ander recht zetten. Er werd meer strijd geleverd en het zag er eindelijk dreigend uit. Doelrijpe kansen leverde dit niet op. Tot de zestien en niet verder, zo bepaalde Huizen. SDVB ging meer risico’s nemen en Huizen loerde op een snelle counter.
  Die kwam een kwartier voor tijd en prompt was het weer plaaggeest Frank van den Bosch die scoorde en de wedstrijd in het slot gooide.
  Al voetbalde SDVB nog anderhalf uur, een doelpunt zat er niet meer in. Bart Schreuder zag overeenkomsten met de eerste wedstrijd tegen Huizen.: “We waren allebei niet best en er had wellicht meer ingezeten.”
  Maar dat was in de eerste helft van de competitie ook steeds weer het geval.
  Olde Veste blijft onderaan staan en alle andere concurrenten speelden gelijk.
  Dus veel veranderde er niet in de situatie op de ranglijst. Maar het nieuw elan bij SDVB heeft wel meteen weer een flinke dreun opgelopen. Die zal snel verwerkt moeten worden, want volgende week komt topper DETO naar Barneveld.

  Fotoreportage: sv Huizen - SDVBarneveld | MelvinTaribuka

  Opstelling: Ruben van de Streek(k), Milan van Elten(78.Edwin Aben), Roy Bronkhorst, Maikel Jansen(56. Stijn van Wolfswinkel), Ricardo Mengerink, Timo Schefczyk, , Kevin Greeven, Rob Knul, Rico Kuijt, Shan Biwott(56.Cem ter Burg), Zakaria el Biyar

  Scheidsrechter: S. Smit uit Raalte
  Met assistenten: Zandstra en van Tent

  publiek: 250

  Doelpunten:
  12. 1-0 Frank van den Bosch
  75. 2-0 Frank van den Bosch

   

  Nabeschouwing: Herstart competitie stemt SDVB niet vrolijk. 1

  Nabeschouwing: Herstart competitie stemt SDVB niet vrolijk.

  hoofdsponsorgroep banner 2022-2023

rfwbs-slide