• Nieuwe keeperscoördinator keeperstrainingen

  12 sep 2020
 • Nieuwe keeperscoördinator + keeperstrainingen

  Het is even stil geweest op keepersvlak, maar dat betekent natuurlijk niet dat we binnen de jeugdcommissie stil hebben gezeten. We hebben twee keer goed nieuws. 1: we hebben een nieuwe keeperscoördinator voor de jeugd. 2: binnenkort starten de keeperstrainingen.

  Nieuwe keeperscoördinator keeperstrainingen

  Marcel van Kooten

  Allereerst de nieuwe coördinator. Zijn naam is Marcel van Kooten (54). We kwamen afgelopen zomer met hem in contact en zijn erg blij dat we met de Veenendaler een ervaren, maar vooral enthousiaste rot in het vak binnenhalen. Marcel  - getrouwd met Brenda, vader van twee kinderen en trotse opa - is momenteel ook keeperstrainer bij Keepersschool Midden Nederland. In het verleden was hij onder meer keeperscoördinator, trainer en bestuurslid bij GVVV in Veendendaal. In het dagelijks leven is hij actief als Arbo- & Milieucoördinator bij een vaten- en verffabriek.

  Nieuwe keeperscoördinator keeperstrainingen 1

  Marcel vertelt: ‘Ik heb ontzettend zin om bij SDVB te beginnen als jeugdkeeperscoördinator. Al die jonge keeperstalenten trainen is het leukste wat er is. En helemaal als ik ze samen met een team keepertrainers iets bij kan brengen als keeper. Want alleen kan ik dat natuurlijk niet. Gelukkig staat er al een goed team en was de klik met de club er meteen. Laten we samen dit avontuur aangaan en er iets moois van maken. Dat gaat ongetwijfeld lukken. En laten we vooral beseffen: elke keeper is op zijn of haar niveau de beste!’

  Keeperstraining

  Het streven is om eind deze maand te starten met keeperstrainingen. Meer informatie over de aftrap en leeftijdsgroepen volgt.

  Namens de jeugdcommissie,

   

  Richard Lorist (Coördinator Voetbalzaken Jeugd)

  Sjoerd Jansen (Bestuurslid Jeugdzaken)

rfwbs-slide