• Tolek Groen nieuwe Trainer JO19-1 seizoen 2020-2021

  21 mrt 2020
 • Tolek Groen nieuwe trainer JO19-1  seizoen 2020-2021.

  Nadat Dick Eijlander eind 2019 heeft doorgegeven te stoppen als trainer van de JO19-1, zijn wij ook in gesprek gegaan met diverse kandidaten voor de functie trainer JO19-1.

  Na enkele gesprekken met Tolek Groen zijn we met hem tot overeenstemming gekomen.

  Ook Tolek heten we in navolging op Marcel van harte welkom bij onze vereniging.

  Ten aanzien van de overige selectie-teams: we hebben voor komend seizoen nagenoeg alle teams voorzien van  trainers inclusief de trainer voor loopco├Ârdinatie / -scholing, de update volgt z.s.m.

  Even voorstellen,

  Mijn naam is Tolek Groen, geboren en getogen in Lelystad, 26 jaar oud en tegenwoordig woonachtig in Putten. Ik heb de opleiding trainer/coach aan het CIOS in Heerenveen gevolgd en inmiddels zes jaar in bezit ben van mijn UEFA B diploma. Na mijn drie-jarige opleiding aan het CIOS heb ik de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd en werk ik in het dagelijks leven als consultant met AFAS software. 

  Mijn ervaringen als trainer zijn bij verenigingen in Lelystad in verschillende rollen, zoals: hoofdtrainer en techniektrainer, maar ook bij betaald voetbal clubs, zoals: sc Heerenveen en Ajax. Dit seizoen ben ik trainer bij de JO15-1 van DVS Ermelo. Wat ik mooi vind, en waar ik energie van krijg als trainer en als mens, is dat je een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van wat spelers enthousiasmeert, namelijk: voetballen. Wat mij drijft in het vak voetbaltrainer is om met ambitieuze spelers te werken, te praten over (voetbal)situaties en zowel individueel als team te ontwikkelen. 

  Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de Technische Jeugdcommissie in mij als trainer en dat zij mij deze kans bieden binnen deze vereniging. De eerste indrukken van de vereniging zijn uiteraard positief geweest, ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan deze vereniging en met elkaar samen te werken.

rfwbs-slide