• <
  >
 • Oliebollenactie 2021 een groot succes!

  23 nov 2021
 • Afgelopen vrijdag was het weer zo ver.
  De Club van 100 heeft in samenwerking met Echte Bakker van der Veer weer duizenden oliebollen gebakken voor sponsoren en mensen die oliebollen in de voorverkoop bij de jeugdleden van SDV Barneveld hadden besteld.
  Het verkopen van de op voorinschrijving blijkt een beproefd recept. Deze actie levert de Club van 100 een mooi bedrag op, waardoor we de komende periode weer mooie activiteiten voor de gehele jeugd kunnen organiseren en/ of ondersteunen!

  Om met name op tijd bij de sponsoren te kunnen bezorgen, werd voor dag en dauw (3.00 uur) door een groep trouwe vrijwilligers begonnen aan het maken van beslag en het opstarten van de baklijnen aan de Pastoor Gowthorpestraat in Barneveld.
  Dat de Club van 100 ook aan het milieu denkt, bleek wel uit het feit dat voor het transport van de oliebollen van de baklocatie naar de kantine van SDV Barneveld gebruik werd gemaakt van een elektrisch busje, die ter beschikking was gesteld door Roordink Bedrijfswagens. In de kantine werden door een andere groep vrijwilligers eerst de bestelling van de bedrijven / sponsoren gereed gemaakt en vervolgens de bestellingen die door onze jeugdleden zijn aangeleverd. De distributie aan de bedrijven werd wederom strak geregisseerd door onze enige echte Frans Duppen.
  Zoals te doen gebruikelijk werd één schaal oliebollen, gesponsord door Kluiszorg, afgeleverd bij een goed doel. In dit geval bij Zorgboerderij ’t Paradijs, mede als steun in de rug, aangezien recentelijk bij hun een groot aantal kippen en ander pluimvee is geruimd.
  Oliebollenactie 2021 een groot succes! 2

  Vanaf 12 uur konden ook de jeugdteams hun bestellingen afhalen. Uiteindelijk zijn er grofweg 11.000 oliebollen verkocht, waarvan een verbluffend aantal van 4.100 oliebollen aan de sponsoren van SDV Barneveld. Traditiegetrouw zet de Club van 100 de beste verkoper en het meest verkopende team in het zonnetje. Wat dit jaar ook onderdeel van de traditie lijkt te zijn, is dat de verkoper (in dit geval verkoopster) van de meeste oliebollen dezelfde is als 2 jaar geleden.
  Wederom is Anouk Hommerson erin geslaagd de meeste zakken oliebollen te verkopen, namelijk 35.
  Als beloning zal zij één dezer dagen een waardebon ontvangen van € 25,- voor Rijnders Sport.
  Daarnaast hebben we gemeend 2 teams in het zonnetje te zetten. De JO15-1 heeft de meeste zakken verkocht, in totaal 93 zakken.
  Zij zullen het arrangement ‘1 dag beleven als een prof’ krijgen voor/ tijdens een uitwedstrijd, welke mogelijk wordt gemaakt door SNO Barneveld.
  De JO08-4 verdient ook speciale aandacht, want ondanks dat zij niet de meeste zakken hebben verkocht, is het gezien de grootte van het team indrukwekkend dat zij in totaal 69 zakken hebben weten te verkopen.
  Als bedankje voor de inzet zal het gehele team een tegoedbon krijgen voor een snack en versnapering in onze kantine.

  We willen alle vrijwilligers bedanken, die zich ingezet hebben om deze dag een succes te maken. Daarnaast uiteraard ook dank naar de sponsoren, die ondanks de COVID-19 problematiek de Club van 100 weer gesteund hebben door massaal bestellingen te plaatsen.
  Oliebollenactie 2021 een groot succes! 3
  Wilt u ook de jeugd van SDV Barneveld (financieel) steunen?! Wordt dan nu lid van de Club van 100. Oliebollenactie 2021 een groot succes!
  Uw bijdrage komt volledig ten goede aan de jeugd van SDV Barneveld.

  Arrangement ‘1 dag beleven als een prof’:
  - Een compleet ontbijt in de bestuurskamer tijdens de wedstrijdbespreking;
  - Busvervoer voor één uitwedstrijd;
  - Geluidsinstallatie voor in de kleedkamer;
  - Inloop hesjes;
  - Patatje en drankje na afloop.

rfwbs-slide