• <
  >
 •  

  Let op! i.v.m. de huidige corona maatregelen, check eerst via de voetbal.nl app of de website van de club wat de richtlijnen zijn van de voetbalverenigingen.

  Bekijk op deze pagina de wedstrijdprogramma's. Via de menubalk hierboven kun je naar de diverse leeftijdscategorieën.

  Voor de overige informatie (vertrektijden, kleedkamers, scheidsrechters) zie onderstaande Excel programma's.

   

  Wedstrijdprogramma zaterdag 4 december

  Wedstrijdprogramma zaterdag 11 december

 • Afspraken oefenwedstrijden:
  Regelmatig komen er verzoeken binnen voor oefenwedstrijden door de week op onze eigen velden.
   
  Gezien de bezetting van de velden voor trainingen zijn deze oefenwedstrijden nauwelijks in te passen in de schema's omdat de ruimte heel erg beperkt is en in de meeste gevallen de grasvelden door de week nog meer belast gaan worden doordat de wedstrijden op gras gespeeld gaan worden en/of trainingen verplaatst moeten worden van kunstgras naar gras.
   
  Aangezien in de komende periode de grasvelden nauwelijks zullen herstellen / het gras nauwelijks groeit en de belasting per week  al heel hoog is,  is er in overleg met de consul besloten door de week één lijn te trekken en voor geen enkel team oefenwedstrijden thuis toe te staan.
   
  Op deze manier willen we proberen de geplande trainingen voor alle teams zoveel mogelijk door te laten gaan en er ook voor te zorgen dat we op zaterdag allemaal onze wedstrijden kunnen spelen. De regels voor de trainingen op gras bij afgelasting van de grasvelden worden op korte termijn gepubliceerd.
   
  Als het niet gaat om oefenwedstrijden, maar inhaal- beker- of andere KNVB wedstrijden, wedstrijden van de A-selectie en Jong SDVB zullen deze uiteraard wel worden ingepland. In dat geval zullen andere teams bij het trainen soms moeten inschuiven.
   
  Verzoeken voor velden voor oefenwedstrijden op zaterdag kunnen gedaan worden via wedstrijdsecretariaat@sdvb.nl
   
rfwbs-slide