• Samenwerking SDV Barneveld en keepersschool on tour.

  10 mei 2022
 • blog keepersschool on tour 100522
 • Beste keepers en keepsters van SDVB,

  Wij zijn verheugd om komend seizoen de keepersopleiding een kwaliteitsimpuls te gaan geven. Na het vertrek van Keepersaction, zijn wij benaderd om komend seizoen de keepers en keepsters van SDVB onder handen te nemen. Daar hebben wij enorm veel zin in.

  Keepersschool On Tour

  Sinds 2013 is Berry van de Biezen (oud-doelman SDVB) eigenaar van de gelijknamige keepersschool gevestigd in Huissen, gelegen naast Arnhem. Berry van de Biezen is de afgelopen twee seizoenen keeperscoördinator geweest van Sparta Nijkerk en RKHVV uit Huissen. De keepersschool geeft op de vrijdagavonden een cursus aan keepers en keepster tussen de 7 en 19 jaar. Daar werkt men in kleine groepen, om zoveel mogelijk handelingen op een training te kunnen realiseren. De visie van de keepersopleiding is dat een keeper moet uitstralen dat hij of zij de baas is.  Als je lef uitstraalt, sta je sneller op je voorvoeten om de bal aan te vallen. Durf je nadrukkelijker te coachen en initiatief te nemen. Dat maakt meevoetballen meteen makkelijker. Met het stapsgewijs ontwikkelen van keeperstechniek en bravoure streven we ernaar dat jeugdkeepers naar hun eigen topniveau toegroeien. De keepersopleiding hanteert stapsgewijs als een kernwaarde: Als de keeper of keepster bij ons komt trainen, kijken we eerst wat hij of zij kan. Deze skills gaan we als eerste verbeteren. Om aansluitend, met gegroeid zelfvertrouwen, stap voor stap de zwakke punten aan te pakken.

  Samenwerking SDV Barneveld en keepersschool on tour.

  Samenwerking SDVB en Keepersschool On Tour

  Komend seizoen gaan we een mooie stap maken om het gehele seizoen de jeugdkeepers en keepsters te voorzien van keeperstraining. Dit op zijn of haar niveau, ingedeeld op kwaliteit en leeftijd. 17 mei a.s. zal de keepersschool on tour voor het eerst aanwezig zijn om polshoogte te nemen van de kwaliteit van onze keepersopleiding.

  Succes met de laatste loodjes en tot komend seizoen!

  Sportieve groet,

  Berry van de Biezen
  Keepersschool On Tour

  Samenwerking SDV Barneveld en keepersschool on tour. 1

   

rfwbs-slide