• SDV Barneveld 13-1 zaterdag richting Nijkerk voor een kampioensclash!

2 nov 2021
  • Komen jullie ons steunen en supporten?

Zaterdag is de grote dag voor de 13-1 van SDV Barneveld, het speelt een
    ‘’kampioenswedstrijd’’ uit tegen Sparta Nijkerk 13-1. Het seizoen van de 13-1 verloopt tot nu
    toe foutloos, met 15 punten uit 5 wedstrijden en een doelsaldo van +31 is het de koploper in
    de hoofdklasse. Het scoren gaat de 13-1 makkelijk af maar ook is het de tegenstanders pas 2
    keer gelukt om het net van SDVB te vinden. Afgelopen zaterdag werd er met 8-0 gewonnen
    van SDC Putten en liet de 13-1 een echte voetbalshow zien in de eerste helft, met verzorgd
    aanvallend voetbal volgde de ene goal na de andere, we gingen rusten met een 6-0
    voorsprong!

Er is wel 1 duidelijke concurrent en dat is Sparta Nijkerk, de ploeg die ons eerder met 3-2
    versloeg in de beker heeft ook nog de volledige punten, het lijkt echt tussen deze twee
    ploegen te gaan voor dat ene plekje in de tweede divisie. Het doelsaldo van de Spartanen is
    wel aanzienlijk minder dan die van SDVB, Sparta staat namelijk op +18, dit kan voor SDVB
    een groot voordeel zijn. In de bekerwedstrijd tegen Sparta Nijkerk (thuis) ging het al snel mis
    voor SDVB, de eerste helft was het voetballend heel matig en gingen we rusten met een 0-2
    achterstand (dit had overigens al 0-5 kunnen/moeten zijn). Na de rust waren de rollen
    compleet omgedraaid, Sparta kreeg weinig tot geen kansen meer en wij werden steeds
    gevaarlijker. We kwamen in deze wedstrijd terug tot 2-2 en leken de wedstrijd misschien nog
    te kunnen winnen, maar niks was minder waar. Sparta Nijkerk kreeg in de slotminuten een
    kansje die tot iedereens verrassing de goal in vloog. Eindstand 2-3.
    Zaterdag weer een compleet nieuwe wedstrijd met wat meer op het spel, de winnaar van
    deze wedstrijd zet namelijk een hele grote stap richting het kampioenschap.

De boys van de 13-1 hebben er in ieder geval heel veel zin in maar hopen op heel veel support van jullie!
    Ouders, Opa’s en Oma’s, Broertjes en Zusjes, kennissen en iedereen die SDVB een warm hart
    toedraagt en de 13-1 wil supporten, wij hopen jullie zaterdag te zien op het hoofdveld van